Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10327416 www.bgdnes.bg

Гришо се подкъси при фризьора на Хакинен

Григор Димитров се довери на най-известния бръснар в Монако Дориан за промяна във визията си. Най-добрият ни тенисист използва краткия си престой в княжеството между турнирите в Америка и този във Виена, за да се сдобие с нова прическа.

Българинът посети салона на коафьора часове преди да отлети за Австрия. За това се похвали лично Дориан в социалните мрежи, качвайки снимка с Гришо. Димитров явно е сред любимите му клиенти, защото бръснарят не за първи път се показва с него. Тенисистът ни много пъти е казвал, че обича да експериментира с външния си вид.

Реклама

Григор е само един от звездните клиенти на Дориан. В неговите вещи ръце се оставят куп знаменитости от спорта и модата. Сред най-известните посетители на салона му е Мика Хакинен. Двукратният световен шампион във Формула 1 живее в Монако и разчита на коафьора да поддържа косата му.

Сред честите клиенти на Дориан са и две световноизвестни манекенки. Едната е дамата с най-дългите крака в модата Адриана Скленарикова. Другата е неостаряващата шведка Виктория Силвстед.

Гришо започна участието си на турнира във Виена снощи. Още в първия си мач той срещна Стефанос Циципас.

Тази година Димитров не разчита на подкрепата на половинката си Лолита в австрийската столица. Именно там за първи път двамата официално потвърдиха връзката си преди 12 месеца, след като рускинята се появи в ложата му.

Сега Лолита взе решение да си остане в Монако, вместо да придружи Григор във Виена. Тя обясни, че е предпочела да не пътува отново след дългото й отсъствие от дома в последния месец. Османова бе с Димитров по време на целия му престой в Америка и участието му на US Open, в Сан Диего и в Индиън Уелс.

Реклама
Реклама
Реклама