Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10369602 www.bgdnes.bg

Крис Костов отблъсква паникатаки

Огромната тежест на славата

Талантливият изпълнител цял месец е в дупката на дълбока депресия

През дълъг мрачен период преминава Кристиан Костов.

Певецът, който живее и работи в Москва, разкри, че през последния един месец се бори с тежки паникатаки.

"Жив съм!", така кратко и ясно Крис успокои феновете си след дългото си отсъствие от социалните мрежи.

Реклама

"Днес за първи път мога да се похваля с ден без паникатаки и тревожност", разкрива Крис преди няколко дни.

Талантливият изпълнител разказа пред последователите си, които само в инстаграм са 323 хил., че всеки ден от живота му през последните седмици е битка.

"Проблемът е, че не можеш да избягаш от себе си, трябва да говориш за проблемите си и да намериш на първо място мир със себе си", споделя за ужаса, през който минава, Костов.

Кристиан, който представи България на "Евровизия" през 2017 г., не за пръв път изпада в депресивно състояние. Младежът пое огромната тежест на славата още в ранна детска възраст и това се отрази на психическото му състояние. Кристиан открито говори за състоянията, през които преминава.

"Изпаднах в дупка, чувствах се, сякаш нищо нямаше значение. Чувствах, че трябва да се откажа от това да правя музика дори в един момент. Това беше най-лошият период за мен, през 2018 г., мисля", споделя неотдавна изпълнителят на Beautiful Mess.

21-годишният руснак с български корени споделя, че в момента в Москва отново е пълен локдаун заради нарастващия брой заразени с коронавирус. Той разкрива, че до някаква степен разбира хората, които се страхуват от ваксината, но се надява скоро всичко това да премине.

Реклама
Реклама
Реклама