Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10412001 www.bgdnes.bg

Джулиана Гани искала мъж, който да я шпори яко

Откакто се махнах от Илиян, либидото ми скочи двойно, правя го само с малки, казва силиконката

"Откакто съм се разделила с теб, либидото ми се вдигна двойно. Само с малки (б.а. - най-вероятно визира секс). С теб се чувствах все едно сме дърти съквартиранти. Сега е страшно!" Това обявява в запис жена, чийто глас изключително прилича на Джулиана Гани. Разговорът бе разпространен от бившия на силиконката Илиян. В него се чуват, меко казано, шокиращи неща.

Реклама

Бизнесменът признава, че се радва на бившата си половинка, но й отвръща, че не може да прави постоянно секс. А още повече пред малкия им син, който щял да се травмира, ако през ден вижда майка му да се натиска с друг мъж.

"Детето е малко, не разбира - отговаря му жената от записа, за която се твърди, че е Гани. - Мъжете, като ме видят, и се надървят! Новият ми няма да е различен всяка седмица. Ще е един и ще ме шпори яко!", казва тя на Илиян.

Бизнесменът твърди, че е потресен от думите на Джулиана в последно време, които според него са лъжа. Кръшната мадама заяви преди дни, че Илиян не й дава детето. Това според него не отговаряло на истината.

"Лично аз й се обадих. Молих се да я взема, откъде и да е, за да се съберем тримата - аз, тя и Давид. За да може детето да ни види заедно. Тя ми се изсмя и отговори "Да бе, да, на твоя територия", споделя Илиян.

Той обясни, че Гани е идвала само веднъж в Монтана. По думи на Джулиана това се е случвало два пъти.

"Дойде, нахлу във фитнеса, направи панаир и си тръгна. Не искаше да види детето, а да ми го отнеме", споделя Илиян.

Реклама

Селски пръчки

"Всички се чудят какво съм правила с такава селска пръчка като теб."

Това са думи, за които се твърди, че са на Джулиана Гани към Илиян Найденов. Те се чуват в един от записите на бизнесмена.

Силиконката на няколко пъти заявява, Илиян я травмира с думи.

"Не ме заслужаваш дори за половин час. Наслаждавай си се на селските пръчки от Монтана, ха-ха", казва Гани по адрес на Найденов.

Реклама
Реклама
Реклама