Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10425459 www.bgdnes.bg

Диляна Попова пак с друг мъж

Няма да говоря за личния си живот, категорична е красавицата

Моделката обядва отново със същия непознат, с когото бе засечена и през август

Топмоделката Диляна Попова отново бе "хваната в крачка" да обядва със същия мъж, с когото топфотографите на "България Днес" я щракнаха през август. Той е чаровен, вероятно по-възрастен от нея, дарява я с пълното си внимание и изглежда щастлив от компанията й. Но определено не е Асен Блатечки.

Реклама

От своя страна Диляна не си позволява интимните ласки и любовното нашепване, характерно за първата им среща през август, а показва интерес по-скоро към телефона и храната, отколкото към случващото се наоколо. Вероятността това да е служебна среща е голяма, но фактът, че Попова се усмихва на всяка дума, говори за обратното - мъжът е впечатлил красавицата.

Кой е непознатият, с когото Диляна обядва често-често, засега няма никаква яснота. Не е известно и какви са отношенията им. Двамата може да са приятели, още по-близки или просто да обсъждат служебни ангажименти. Факт е обаче, че моделката много рядко е засичана на среща с мъже.

"Няма да говоря за личния си живот! Знаете, не коментирам връзките си. Не е и нужно", сподели пред "България Днес" красавицата, която от доста време не е забелязвана в компанията на голямата си любов - Асен Блатечки.

Двамата изживяват бурна връзка - на приливи и отливи, но така и не стигат до брачния олтар. Последната им обща снимка бе на първия учебен ден на сина им Борил, който вече е в първи клас. С момченцето най-често се занимава Диляна, а Асен изкарва пари като актьор на свободна практика.

Любовта на Диляна и Асен пламна на снимачната площадка на сериала "Стъклен дом". Там имаха много общи сцени, а работата по хитовата поредица ги сближи. По това време актьорът още бе обвързан с бившата си половинка Катерина Горанова, от която има пораснала дъщеря. Извънбрачната авантюра на синеоката хубавица и секссимвола на българския театър предизвика много противоречиви коментари и до ден днешен двойката е обект на различни клюки. В началото Попова и Блатечки категорично отричаха да имат повече от професионални отношения, но съвсем скоро истината излезе наяве. Манекенката шокира всички с признанието, че очаква дете от актьора. "Нещата просто се случиха, не търпят никакво логично обяснение. По средата на бременността съм. Свидетели сме на много такива връзки. Един мъж не може да бъде взет насила", коментира тогава Диляна и допълни, че бебето не е било заченато случайно, а е съвсем планирано.

С днешна дата Асен и Диляна отглеждат сина си заедно, но не показват щастието си извън професионалните ангажименти.

Реклама
Реклама
Реклама