Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10426854 www.bgdnes.bg

Синът на Деси Слава се изнесе

Ще живее заедно с гаджето си, по-влюбени са от всякога

Поредна сериозна крачка в живота направи Майки.

Синът на фолклегендата Деси Слава избра да заживее далеч от майка си. 21-годишният симпатяга се изнесе с гаджето си. Анджи успя да замае пловдивския мачо преди няколко месеца и двамата цяло лято споделят снимки от езкотичните си почивки и разкриват отношенията си. Според запознати младите влюбени са предприели по-сериозна крачка, като са се преместили да живеят заедно, къде и в чие жилище обаче не става ясно. Това издава и снимка на брюнетката в мрежата, от която се вижда, че двамата са си у дома и се радват на малкото си кученце. Естествено луксът блика от всяко кътче на дома им.

"Щастлива съм, че животът ни събра и имаме късмета да се разбираме, уважаваме и да бъдем във всеки един момент един до друг!", написа с благодарност красивата брюнетка, която в мрежата се подвизава като Анджи.

Реклама

Майки вече е получил благословията на Деси Слава, която не крие, че се радва на връзката на сина си. Анджи присъства на всички семейни сбирки, включително и на кръщенето на по-малкия син на Деси от връзката й с Благой Найденов. Макар двамата да са в странни отношения и да не е ясно заедно ли са, или не, те се стремят да пазят добра връзка, за да не страда малкият Борко. Оказва се, че големият наследник на фолклегендата е представен на родителите на Анджи, за която не се знае почти нищо.

Това е първа официална връзка за сина на ангелогласната певица. Допреди да срещне настоящата си изгора по пловдивските улици само се носи слава какъв секссимвол е Майки. Младежът крие връзките си и е доста пестелив в публикациите в социалните мрежи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама