Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10429958 www.bgdnes.bg

Топастроложката Алена пред "България Днес": В автобуса е имало много негативна енергия

Шофьорът е бил уморен и изнервен, пътниците са спорели помежду си 

Съчетанието между път, който е всичко друго, но не и магистрала и огромно напрежение и тихи скандали в автобуса са предизвикали катастрофата на магистрала "Струма".

Реклама

Това обяви пред "България Днес" топастроложката Светлана Тилкова - Алена по повод трагедията, при която загинаха 45 души от Северна Македония.

"Малшанс е било неподходящо съчетание на пътници, част от които бързо са успели да се скарат. Напрежението е заредило с негативизъм салона на автобуса и е растяло до момента на катастрофата. Част от пътниците от различни поколения са били будни и без прекъсване тихичко са спорили, което е изнервило шофьора. Той е бил уморен и както си е гледал пътя, така се е вслушвал в думите зад себе си. Негативната енергия, стелеща се в салона на автобуса и зареждаща и шофьора с негативизъм, е станала причина да не съумее да осъзнае къде на пътя е в момента", коментира трагичната ситуация топастроложката.

По нейни думи броят на жертвите говори за огромно количество натрупана негативна енергия, до степен на омраза между пътниците, съчетана и със заплахи някой да бъде подпален, ако не млъкне.

"От три години пиша и предупреждавам, че България е в ситуация на тиха гражданска война. Случилото се на 23 ноември през нощта ни разкрива, че напрежението е пред избухване, а с тези кръвни жертви и съдбата, и кармата ни отрезвяват и изискват да потушим омразата между нас, българите, и да намерим пътя на разбирателството също с потушена омраза между България и Северна Македония, но не за сметка на България", добави Алена.

Тя коментира и друга огнена стихия, която отне човешки животи - пожара в социален дом във варненското село Рояк и последващи 9 жертви.

"Безхаберие и силна мисъл форма, търсеща спасение в смъртта или на ново място, е причината за пожара в дома. Съгласно звездната карта в момента на възникване на пожара причината на първо място е в неспазване на изискванията за безопасност, съчетани с безхаберие от дежурните и липса на правилна реакция", обясни Алена.

Реклама

И добави: "Денят е на кармична разплата, на обичайна инертна непредпазливост от дежурните, но в случая много засилена от вибрация 22. Малшанс - Стрелецът, знакът, повлияващ случилото се, е в противоборство с асцедента и Нептун - намесата на персонала не е била навременна, имало е изречени думи, че "Нищо не се случва, спокойно", а когато е осъзнат фактът, че домът гори, вече е било късно, за да бъдат спасени всички хора."

Според нея броят на загиналите хора ни разкрива, че между обитателите и персонала са се натрупали много негативни емоции, някои от настанените са мразели околния свят, такъв, какъвто е съществувал в представите им, и постоянно са били обсебени с мисли за края.

"Не само здравият човек, а и болният може да създаде силна мисъл форма и да предизвика събитие. В случая трагично. Двамата обгазени човека в тежко състояние в комбинация с астрологичните аспекти разкриват сериозни трудности и страдание, свързани с оцеляването на всички в този дом. Част от настанените са се възприемали като затворници до сетния си дъх, а звездната карта ни казва, че усещането за освобождение, а не толкова страхът от случващото се, е лъчала душата в мига на отпътуване към незримия свят", заяви Алена.

Тя завърши, че предупреждението, заложено от звездите, е, че може да има повторение, ако домът бъде само ремонтиран, а не преместен на ново и по-хуманно за обитателите му място.

4-год. близначета Луан и Албан са най-малките загинали

4-годишни близначета от Скопие са най-малките жертви в трагедията на магистрала "Струма". Това са Луан и Албан Ахмети, съобщиха македонските медии. Най-възрастният починал е на 61 г. Сред жертвите има и 5 деца, които учат в основно училище "Исмаил Немаили", където занятията вчера бяха преустановени. Децата се били на екскурзия с родителите си.


Близки на хора от автобуса негодуваха, че в продължение на часове не са получили информация от фирмата превозвач. "Тъй както те знаят как да се обаждат, когато организират хората да ходят, сега, когато е най-трагично, те трябва да бъдат по-активни", сподели мъж, който издирваше свой братовчед.

Реклама
Реклама
Реклама