Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10430001 www.bgdnes.bg

Певицата Ева Георгиева: Гърдите ми са естествено малки

Смело показвам тялото си и не крия, че съм самовлюбена! 

Коя е тя

Ева Георгиева, по-известна като EVA, е певица, модел, актриса и секссимвол. Поп звездата се занимава с музика от 3-годишна. Завършва магистратурата си по поп и джаз пеене в Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров". Зад гърба си вече има 2 албума и 2 национални турнета. Била е беквокал на почти всички наши естрадни изпълнители и в телевизионни предавания като „X Factor“, „Аз обичам България!“, „Като 2 капки вода“, „България търси талант“ и други. Ослепителната EVA се прочува много бързо в тийнсредите с участието си в онлайн комедийния сериал #КИФЛА. Дъщеря е на шоумена Теди Георгиев.

- Ева, какво те накара да се съблечеш гола в този студ на Боянския водопад?

Реклама

- Това е моят начин да накарам хората да излязат сред природата! Много пъти публикувам снимки от планината и получавам стотици коментари от типа на: "Ти си божествена гледка!", "Само заради теб бих излязъл навън!", "Ти ме вдъхновяваш!". За това реших, че мога да ги вдъхновя и още повече (смее се).

- Някой медии написаха, че това е провокация, това така ли е, ако да, към кого?

- Обичам тялото си и най-вече това, че е естествено! Аз съм единствената певица без никакви интервенции и много държа на това. Откакто стартира кариерата ми на певица, актриса и модел - още от самото начало нонстоп ме заливат с коментари от сорта на "Къде са ти гърдите?", "Май пак си си забравила циците вкъщи", "Хайде слагай спешно силикон". Аз се забавлявам с подобни коментари и не обръщам внимание, но знам, че безброй момичета по целия свят стават жертва на психически тормоз, свързан с тялото им и това как изглеждат. Това ме наранява и знам, че имам мисия, която трябва да следвам. Разбирам, че хората понякога са нещастни и за това изливат силна злоба върху другите. Това няма как да се промени. Хейтъри и тъга винаги ще има. Това, което аз усетих, че мога да правя, и то с лекота, е да влияя на хората и да им помагам чрез личния си опит. Затова започнах много да говоря и на интервюта, и в социалните мрежи по темата за любовта към себе си, приемането, позитивното мислене и впоследствие личностно развитие. Стотици момичета ежедневно ми пишат да ми благодарят за смелостта и подкрепата!

- Към тези атрактивни снимки си написала: "Трябва да се радвате на малките неща в живота", какви са те за теб?

- Разбира се, че в случая визирам гърдите си! Обичам да се шегувам, че доста жени се подлагат на операции, за да си ги намалят, а моите са си естествено малки! Смело показвам тялото си и не крия, че съм самовлюбена! Господ ме е дарил с каквото е преценил, сега е мой ред да се грижа за себе си и да се гордея с това! Така разбирам аз нещата от живота. Благодарна съм за абсолютно всичко и това ме кара да се чувствам като най-голямата късметлийка на света! Ще ви издам моя таен метод за ежедневно щастие: Всяка сутрин след събуждане благодаря за новото начало; за това, че съм се събудила и съм тук, на този прекрасен свят; благодаря за въздуха; благодаря за моя дом, семейство и приятели; благодаря за всяко следващо нещо, което ми се случва през деня и в неговия завършек. Благодаря за всички емоции и насладата от прекрасния живот! Ако и вие започнете да го правите ежедневно, ще установите, че има безброй неща, за които да сме благодарни, и животът ви ще се промени в една вълшебна посока.

- Да се върнем назад, как започна кариерата ти като певица и какво те насочи в тази посока?

Реклама

- Цял живот пея. Още от самото ми раждане, вместо да заплача, съм запяла, ха-ха! На 3-годишна възраст се записах във вокална група "Смехорани" и започнахме веднага с концерти и телевизионни участия. На 7 години ме приеха с тежък кастинг в Детския радиохор на Българското национално радио с диригент академик маестро Христо Недялков. В продължение на 12 години там научих всичко най-важно не само в пеенето, но и в живота. Наричаха го "женската казарма" и си беше вярно. Пропътувахме света с песни и турнета. Стигнахме чак до Япония и всеки път се връщахме все по-силни и по-горди. Да бъда част от този колектив беше най-великото изживяване за мен и ще го помня вечно. През това време завърших музикалното училище в София с поп и джаз пеене и след това Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" отново с поп и джаз пеене - магистър.

- Кога, на колко и с коя песен дебютира пред публика?

- В първи курс в академията продуцирах и издадох сама първата си песен - "Повярвай в мен", и за моя радост публиката я възприе с голям интерес и лека-полека започнах да събирам своя собствена аудитория. Завъртя се по всички радиа и музикални телевизии и следователно започнах да ходя по участия и да мисля за второ парче. И така до ден днешен вече с 2 албума и 2 национални турнета зад гърба си.

- Как се стигна до участието ти в "Кифла" и превъплъщаването ти в образа на Бети?

- Един ден, докато бях в час по пиано, получих есемес от най-добрата ми приятелка: "Виж това, перфектна си за него!", и имаше снимка на пуснат кастинг от Нова телевизия за първия комедиен онлайн сериал в България! Естествено си повярвах, че съм перфектна - отидох и взех ролята от първа среща! През лятото на 2016 година в един и същи момент излязоха сериалът #КИФЛА и най-популярната ми песен до момента с над 6 милиона гледания "И ме няма" и се получи някакъв бум в профила ми! Последваха ме близо 50 000 души в рамките на месец и ангажиментите ми рязко скочиха нагоре! Това се превърна в най-нашумелият сериал сред българските младежи и ми донесе наистина много лични успехи.

- Как стана един от ангелите на Мегз?

- След издаването на първия ми музикален албум, EVA, реших да обиколя страната ни и посетих 187 града, в които направих фен срещи и в някои от тях концерти! Мегз се свърза с мен и помоли за лична среща! Беше толкова впечатлена от успеха на тази идея за национално турне, че ми каза: "Не приемам "не" за отговор! Ти си "Ангел на Мегз"! Участието ми във всички нейни проекти - фотосесии, модни ревюта и риалити формати, ме дооформи като модел и започнаха да ме търсят, разбира се, и от още много места.

- Кое те кара да се чувстваш по-щастлива - пеенето или участията ти в подобни формати?

- Пеенето е благословия! Също и актьорската игра. Когато ги правя, усещам, че изпълнявам Божията воля и вселенска мисия! Всичко останало е част от шоубизнеса и се радвам, че мога да работя това, което ме прави истински и 100% щастлива!

- Подготвяш ли ново парче, ако да, би ли ни подшушнала нещо за него?

- Парчето е готово! Балада е и се казва "Още те обичам". Ще го пусна около Свети Валентин, когато ще се случи и още нещо доста голямо около мен, за което все още не мога да ви издам.

Реклама
Реклама
Реклама