Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10433691 www.bgdnes.bg

Меди в любовен триъгълник

Фолкаджията въртял плеймейтките Моника Валериева и Марина Борисова наведнъж

В любовен триъгълник се забърка най-актуалният фолкаджия Меди.

Тайни секси чатове с изкусителна плеймейтка показват, че един от най-актуалните изпълнители в лекия жанр е имал горещи срещи не само с Моника Валериева. Така любимецът на голяма част от женската половина се оказва паралелно опасно близък не с една, а с две плеймейтки.

Оказва се, че Меди е залюбил още преди две години друга красавица, с която поддържал отношения до момента, в който тя не разбрала за опасно близките отношения на нейния любим и Моника В. Истински бил ужасът за Марина Борисова, когато разбрала за любовната завера зад гърба й.

Реклама

Пред "България Днес" класиралата се на второ място на еротичния конкурс "Мис Плеймейт 2014" бе категорична, че още от първите си срещи с Меди в края на 2019 г. има чувства към него, за които той бил наясно. Двегодишните им отношения били на приливи и отливи, а през това време двамата почти не спирали да си разменят нежни и закачливи послания.

За това говорят множество разговори и чатове между двамата. В някои от тях, с които "България Днес" разполага, неведнъж Меди и Марина се наричат "коте", разменяйки си гальовни думи и желания за скорошно гушкане и още нещо.

В други съобщения Меди праща свои снимки на Марина с трогателното откровение: "Мацките искат Бат Меди. Бат Меди иска теб". Сред другите любовни послания от фолкпевеца към професионалната гримьорка са още: "Да те изям, коте", "Целувам те много", "Само да почивам и идвам да те гушкам", "Искам да се търсим", "Да ти изям устичката" и т.н. На които Марина също е откликвала с топли думи.

Въпреки любовта си към Меди през последните две години и взаимните прекрасни моменти между двамата връзката им буквално се сринала преди броени дни. Тогава "България Днес" първи разкри тайните отношения на певеца с плеймейтката Моника Валериева. Моника сама призна за връзката си с музиканта, който е любимец на Азис. Дупнишката плеймейтка си е татуирала името на Меди на гърба с латински печатни букви. Според запознати двамата имат връзка от няколко месеца, но я пазят в тайна. Любовта им била много бурна, а силиконовата бомба - влюбена до уши в хитовия изпълнител.

Под фотото изпълнителят изпрати сърце, а последователите на Валериева й желаят най-накрая наистина тя да е срещнала любовта. "Вие ще сте най-прекрасната и красива любов и двойка", пише млада дама.

Реклама

Това разочарова до краен предел Марина, която решава да запази честта си и да информира Моника Валериева какво се случва между тримата. Следва отговор от Валериева.

"Не се интересуваме от твоята драма. Наистина, ако си влюбена, съжалявам, дано се оправиш! Но не можеш да повлияваш с нищо! Както виждаш, е по-силно от теб и всеки около нас! Бях мила, изживей си го и не се занимавай с влюбени мъже, които търсят утеха. Успех от сърце!", пише Моника В. на Марина и добавя: "Занимавай него. Не ме вълнува".

Комуникацията между двете плеймейтки продължава. Разочарованата Марина отговаря на Моника: "Много мога да кажа, но не мисля да си хабя енергията в незначителни диалози. Не беше толкова влюбен преди месец, когато ме молеше да спя при него и ме прегръщаше цяла нощ. Бъди щастлива", отправя послание Борисова към новата изгора на Меди.

Марина не пропуска да потърси сметка и от своя доскорошен любим. "Много ме лъга", пише на Меди гневната моделка, носителка на приза "Плейгърл" за 2014-а. И отправя апел към момичетата да внимават в евентуалните си отношения както с Меди, така и с други известни мачовци.

"България Днес" потърси за коментар както Меди, така и Моника Валериева, но и двамата не отговаряха на обажданията.

Марина Борисова:

Отнесе се жестоко и безчувствено

- Марина, кога и как се запознахте с Меди?

- Всичко започна в края на 2019 г. Запознахме се в социалните мрежи и започнахме да си пишем. Месец по-късно се върнах от чужбина и се видяхме за първи път на негово участие.

- Как се развиха нещата след това?

- Той поиска да се срещнем отново. Срещата премина вълнуващо и за двамата. И така нашите отношения продължиха две години. Не сме имали официална връзка, но от думите му винаги е ставало ясно, че имаме такава. От самото начало имам чувства към него и той е наясно с това.

- Как реагирахте на близостта му с Моника Валериева?

- Новината, че е обвързан, ме съкруши. Отношението към мен беше жестоко и безчувствено, сякаш като към непозната жена. Мисля, че трябваше да сложи край между нас, преди да предприеме такова действие. Поне това ми дължеше!

Реклама
Реклама
Реклама