Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10437416 www.bgdnes.bg

Андреа си оперира дупето

Направи го бразилско

Бившата на Кубрат Пулев с няколко пластични операции в Турция

Бразилско дупе си направи Андреа. Бившата на Кубрат Пулев вае задните си части още по-сочни и апетитни. А на всичкото отгоре и стегнати.

Андреа от дълго време мечтае да има пищно и много секси дупе. След като намира точния лекар, певицата без притеснение си поставя импланти в задните части.

Реклама

Около 5000 евро струва операцията. За тази сума на Андреа са й сложени глутеални импланти, което е вид силикон. Самата интервенция е продължила около час.

Певицата се подлага на интервенцията в турска клиника. Лекарят е оперирал редица родни бръмчалки, сред които и Моника Валериева.

Именно плеймейтката свързва Андреа с пластичния хирург. Най-добрата приятелка на певицата вече се е тунинговала при топхирурга.

Андреа от няколко дни е в южната ни съседка. Освен бразилско дупе оправя и бюста си. Хитовата изпълнителка има сериозни проблеми със силиконовите си импланти. Въпреки че оправи циците съвсем наскоро, бившата на Кобрата не била доволна от това как й седят гърдите. И отново се подлага на операция.

"Много ми изскачат! Не бях доволна от предната операция на бюста си", коментира поредната интервенция на гърдите си Андреа. Тя ще остане в Турция до края на седмицата. Възстановяването й ще продължи около 3-4 дни.

Бившата на Кобрата се чувства още по-секси след поредната интервенция.

"Вече съм добре! След операциите се чувствам отново в собствената си кожа", споделя певицата.

Реклама
Реклама
Реклама