Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10440240 www.bgdnes.bg

Доктори умуват за Десподов

"Лудогорец" загуби с 0:1 гостуването си на "Цървена звезда" и се прости както с Лига Европа, така и с Лигата на конференциите, но на стадион "Райко Митич" възникна и проблем с нова контузия на звездата на "орлите" Кирил Десподов.

Наложи се нападателят да бъде сменен принудително в 62-рата минута на двубоя в Белград. Десподов лекуваше травми. В мач от същия турнир преди почти два месеца той обърна глезен срещу "Мидтиланд", имаше и проблем с коляното. Голямото му завръщане след лечението трябваше да е именно срещу "Звезда", но, уви. Веднага след пристигането на родна земя звездата е преминал отново обстойни медицински прегледи, а резултатите се очакваше да станат ясни снощи или най-късно утре сутрин.

Реклама

Въпросът е дали Десподов ще може да бъде на линия за дербито срещу ЦСКА-София, което е от съществено значение в битката за титлата този сезон. Шампионите водят с четири точки преди домакинството си на "червените". Евентуална победа ще им донесе спокойствие освен в първенството и да решат кадровите си проблеми, най-вече с назначаването на нов треньор. Сегашният Станислав Генчев е назначен временно на поста си, а оставането за постоянно минаваше през задължително класиране в евротурнирите и напролет.

Самият Генчев бе доста разочарован след загубата на "Райко Митич". "И миналата година бяхме изключително недоволни от слабото си представяне и тази година също - гледаше в краката си наставникът. - Очакванията ни бяха съвсем други. Всеки един мач е предизвикателство да се доказваме и да събираме точки. Важно е за нас и за клуба, няма значение, че не се класирахме".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама