Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10440287 www.bgdnes.bg

15 г. мнима моделка мами волейболист

Бившият италиански волейболен национал Роберто Казанига печели приза наивник на годината без конкуренция. Спортистът се оказа мамен от жена в продължение на 15 години. Това му струва 600 000 паунда.

Волейболистът и "Мая" имали връзка от разстояние през това време. Двамата били запознати по телефона от обща приятелка, за която е установено, че е мозъкът на измамната схема. "Мая" праща на волейболиста снимка, на която уж е тя. Всъщност на фотоса е една от най-известните жени в света - бразилският супермодел Алесандра Амброзио. През цялото време Казанига вярва, че и неговата половинка също е топманекенка.

Реклама

Двойката никога не се е срещала лице в лице през 15-годишната си връзка. През цялото време играчът е сигурен, че е с "Мая". Всъщност е говорил с жена от Сардиния, наречена в местните медии Валерия. Казанига периодично й изпраща пари, за да плаща лечението й от сериозна болест. Общите загуби на капитана на "Джоя дел Коле" са в размер на 600 000 паунда. Той натрупва и сериозни дългове заради любимата си.

"Имам толкова много дългове, не е лесно да се събудя от кошмара", призна Казанига през сълзи в италианско предаване, след като разбра за измамата, на която е станал жертва.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама