Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10441806 www.bgdnes.bg

Мария се връща на сцената

Певицата не издържа, милее за любовта на феновете

Ударно завръщане планира Мария!

Попфолк иконата, която преди две години изненадващо сложи край на кариерата си, реши да приеме отново покана за участие. Това шашна не само почитателите й, но и колеги и приятели. Странно е решението на Мария да избере клуб във Велинград, който да я приеме за първото й участие след изключително дългата пауза. Самата певица се похвали със събитието в социалните мрежи, като прикани феновете си да дойдат да се забавляват заедно. Коментарите отдолу мигновено заваляха, като голяма част от тях бяха от доволни меломани, които нямат търпение да чуят любимката си. Не липсват обаче и такива, които я осъждат и са категорични, че новият мъж в живота й явно няма толкова финанси, колкото демонстрира, и на нея й се налага отново да заработва.

Самата Мария не обръща внимание на хейта по свой адрес, който през последната година беше доста сериозен. Певицата отнесе много нападки заради афиширането на поредната си сериозна връзка, този път с бизнесмена Мирослав.

Едно е сигурно - изпълнителката на вечния чалга хит "Спомен" милее за сцената и любовта на феновете. Мария често гледа записи от свои участия и споделя видеа в мрежата от най-емблематичните си изпълнения.

Дали ще се завърне официално и ще започне отново да прави песни? Предстои да разберем.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама