Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10448695 www.bgdnes.bg

Легендарната Камелия Тодорова в моноспектакъла си: Осиновена съм!

"В моя спектакъл за първи път открито говоря за това, че съм осиновена от Кирил Тодоров, който не ми е истински баща. Той и майка ми не са били женени. Не исках да се разкривам, защото нямам доверие на медиите, преиначават думите ми. А майка ми се пожертва за нас, като остави пеенето, за да ме отгледа. Тя по-късно стана и медицинско лице и винаги е работила. Аз също до последния й дъх бях с мама Стойка". Това споделя легендарната джаз прима Камелия Тодорова за новия си биографичен спектакъл "Моят глас". В него тя не само пее, но и разкрива живота си с най-големите подробности, за които дори доскоро й било трудно да говори. "Когато човек сподели болката си, тя става по-малка, вярвам в това - казва Кеми. - Не знам защо, но след като загубих втората си голяма любов - бащата на дъщерите ми - Майкъл Кунстман, нещо не ми се получава в любовта. Винаги има тъга", не крие тя.

Именно Майкъл я убеждава да заминат от комунистическа България през 80-те и да изостави блестящата си кариера на актриса и певица тук. "Много неща не разбирах тогава, бях наивна, но не съжалявам, всичко е урок", казва с днешна дата Тодорова.

Реклама

В спектакъла си джаз примата се връща не само в драматичните житейски мигове, но и към забавните моменти, които е имала на сцената. "Знаете ли, преди Майкъл имах голяма любов с Жоржян, той беше барабанист от "Сребърните гривни", голям хубавец. Беше любов от пръв поглед", с носталгия се връща към миналото певицата. От спектакъла й хората могат да разберат защо носът й е крив. "Ами аз си се гордея с това, защото имам характерен профил. Но имам смешна случка, която няма как да не разкажа на хората да се посмеят. Веднъж на едно представление изгубих коронката на зъба си. Почнахме да я търсим, намерихме я и я залепих с дъвка, така изкарах до края за ужас на всичките си колеги, за които моят непукизъм външно изглеждаше странен", казва изпълнителката.

"Каквото и да се случи, винаги си казвам, че и това ще мине. Много се радвам на учениците си, на хората, които идват след мен. Защото не ни липсват таланти, но трябва някой да се заеме с тези млади хора. Неведнъж съм казвала, че не е достатъчно само да има предавания като "Гласът на България" и "България търси талант", трябва и след това някой да се заеме със световно промотиране на талантливите ни гласове", смята Кеми.

След като нейният спектакъл "Моят глас" се представи пред публиката до няколко месеца, певицата планира и турне в страната. "Защо да не отида и в чужбина да гастролирам, въпрос на разбиране", лаконична е Камелия Тодорова.

Едно от най-любимите й неща са внуците й. "Едната ми дъщеря – Мириам, е в Германия. Гледа си момченцето, което вече е на 2 години, а другата – Рейчъл, е тук, има момиченце, което е на 1 година. Надявам се да се съберем за Коледа", казва Камелия Тодорова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама