Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10459215 www.bgdnes.bg

Кристина Димитрова и Теди Джорджо в Банско за Нова година

Певицата Кристина Димитрова ще работи навръх Нова година в Банско, научи "България Днес". Естрадната звезда ще вземе участие в голям новогодишен купон, който се организира в един от най-хубавите комплекси в зимния ни курорт.

СПА Ризорт "Св. Иван Рилски" взе награда за "Най-добър четиризвезден планински СПА хотел на 2021г." на 26-тите годишни награди на БХРА. Едва 6 месеца минаха от откриването на хотела след цялостна реновация, която бе направена и от тогава не спира да радва всички гости с много емоции и атрактивни оферти. Хотелът разполага с най-големия СПА център в Банско /1000 кв.м/ със зона за възрастни, целогодишен външен отопляем басейн и джакузи, удобни и модерни стаи и превъзходна кухня.

Реклама

"Туризъм и хотелиерство в условията на Ковид се правят с влагане на цялото сърце и душа, защото знаем че това колкото бизнес е и магия, а всяка криза винаги е и нова възможност", казва Димитър Колев, управител на хотела.

Мениджмънтът на хотела работи активно в развитието на нови политики и идеи, които помагат в привличането на гости. Хотелът изненадва гостите си със специално разработени зимни пакети, залага се на развитие на спа центъра и сега се работи по нова концепция свързана със здраве, красота и рекреация.

Освен възможността за ски почивка и СПА рекреация, ризорът предлага много хубава опция за home office. Комплексът се състои от хотелска част и 4 апартаментни вили, които предлагат настаняване в студиа и апартаменти със собствени СПА зони, това е удобство за работещите да прекарат седмица или сезон в удобен апартамент, който предлага всички нужно за работа и почивка.

"През последните 2 години българският гост се завърна в България, ако може така да се изразя. Ковид ни показа красотата на българския туризъм в едни други измерения. Идеята ни е да се насочим към нова политика и утвърждаване на този пазар. Ще налагаме идеи и продукти за тази публика", добави Колев.

Димитър Колев има 22 години опит в туристическия бизнес, от които 16 на мениджърски позиции. Специализирал е и е заемал различни позиции в международни туристически компании. Ценител е на българската природа и възможностите за рекреация сред нея във формите предлагани от Черноморието ни и балнео и планинските ни комплекси. Обича да спортува и експериментира в кухнята, новатор в хотелиерството, сомелиер. В момента е докторант специалност "Туризъм" в Икономически университет в град Варна.

С богата и разнообразна музикална програма хотел&спа "Свети Иван Рилски" в Банско ще посрещне новата 2022 година! Кристина Димитрова, Дичо, фолклорната изпълнителка Ана Борисова, DJ Теди Джорджо и DJ Theo са гарант за Вашето неповторимо преживяване.

Реклама
Реклама
Реклама