Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10462935 www.bgdnes.bg

Мис Еротик отива при Слави

Кати Ермакова сменя Цветанов с Трифонов

Политическа кариера гради Мис Еротик Кати Ермакова!

Секси брюнетката стартира своята авантюра и атака към Народното събрание като кандидат за депутат от листата на партията на Цветан Цветанов "Републиканци за България", но след не особено доброто представяне на вота през лятото носителката на титлите "Мис Лом" и "Мис Северозапад" е решила да се преориентира към формацията на Слави Трифонов.

"Там също има млади и способни хора, които работят с хъс, а на мен това много ми харесва. Не съм се отказала от политиката, ако съм в "Има такъв народ", ще има шанс следващия път за реално участие в парламента. Израснала съм с песните и предаванията на Слави Трифонов и смятам, че в партията бих се чувствала пълноценна и на място. Ще проверя как стоят нещата и дали трябва да се подаде заявление за членство", споделя пред "България Днес" Кати.

Реклама

След предизборните обиколки с републиканците на Цветанов Ермакова се върна към старата си работа - касиерка в ресторант за бързо хранене в столичния квартал "Манастирски ливади". От последния ни разговор с красавицата заплата й е набъбнала значително и тя е все така доволна.

"Взимах 1000 лв., а сега възнаграждението ми нарасна на 1600 лв. Сама се издържам с парите, които изкарвам. Плащам си квартирата и сметките. Нямам сериозен човек до мен, но се надявам скоро да срещна точния за мен човек", отбелязва пред вестника Ермакова.

На 11 декември Кати ще сдаде короната си на "Мис Северозапад" на своята наследничка, която ще бъде избрана на конкурс за красота в читалището в родния й Лом.

"Може би съм най-продължително носещата това отличие миска, защото миналата година нямаше конкурс заради пандемията. Но с удоволствие ще сложа короната на следващата избраничка", казва още Ермакова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама