Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10464604 www.bgdnes.bg

Любовницата на Икарди се извини

Любовницата на Мауро Икарди се извини за огромния скандал, който причини на футболиста и съпругата му Уанда Нара. Нападателят на ПСЖ и Уанда дадоха интервю пред аржентинска телевизия, след което дамата с псевдонима Чайна Суарес е изпратила съобщение на Икарди.

"Това трябваше да сложи край на тази история. Бих искала нашата история да е различна, а не скандална", написала аржентинската певица. Според местните медии Икарди е отговорил любезно и е запазил добри отношения с Чайна. "Идеята ми беше никога да не нараня теб или някой друг. Времето ще върне нещата на мястото им", написал от своя страна футболистът.

Реклама

Според аржентинските медии Уанда все още не е простила изневярата на Икарди, въпреки че двамата официално се събраха. Специалист по езика на тялото обясни, че футболистът се е чувствал изключително некомфортно по време на телевизионното интервю. 

"Когато той говори, Уанда спира да го гледа и се фокусира върху напитките - казва спецът. - Уанда не се интересува какво казва Мауро, защото тя вече знае какво ще каже. Не вярва на Икарди. Когато той дойде да я целуне, тя дори не го докосва и се защитава. Това е жест на недоверие."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама