Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10466680 www.bgdnes.bg

Бившата съпруга на бизнесмена Вая: Дадох развод на мъжа си, за да се вземе с Мария

Певицата се омъжи на скромна церемония в четвъртък

Чалга фурията Мария Панайотова вече официално е Мария Соколова, стана ясно, след като преди ден миньончето от Стара Загора обяви, че е подписало с новия мъж на сърцето си - Мирослав.

Церемонията е била в тесен кръг само с кумовете на влюбената двойка.

"Дадох развод по взаимно съгласие на съпруга си, нищо повече не искам да коментирам", казва вече екссъпругата на бизнесмена - Вая. Красивата Вая първоначално не искаше да се развежда, тъй като очакваше кръшкането на мъжа й в някакъв момент да спре, но за добро или зло Мирослав взел решение да продължи живота си с Мария.

Реклама

Разбира се, бизнесменът ще обезщети изцяло живота на двете си деца от Вая - момче и момиче, както и на бившата си съпруга.

"Той винаги е бил грижовен мъж и аз се надявам това увлечение по Мария да приключи", казва пред приятелки Вая, която цяла година изчаква мъжа си "да му мине". След като това не се случва, Вая продължава живота си "заради децата". "Концентрирана съм върху техния живот, водя ги на много извънкласни неща, но ако пък се появи нов мъж в живота ми, няма да го върна", шегувала се Вая.

Мария и Мирослав се запознали преди повече от година на участие на фолкпевицата. След това двамата не се разделят. Топфотографите на "България Днес" първи ги хванаха в любовна прегръдка. "Това е мъжът на живота ми", пък сподели певицата за първи път само пред вестника.

За вчерашната церемония Мария бе избрала рокля на цветя, а съпругът й - бяла риза. Дъщерята на певицата вече се познава с доведените си братче и сестриче. Тримата се разбират чудесно.

Това е трети брак за фолкпевицата. Преди това тя бе омъжена за Димитър Андонов и Християн Гущеров.

Реклама
Реклама
Реклама