Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10469987 www.bgdnes.bg

Госпожицата плачела под маската

Вики Георгиева се спасява от трудности благодарение на "Маскираният певец"

Много тъга и сълзи е крила под маската на Госпожицата Виктория Георгиева, която заслужено спечели първо място в "Маскираният певец".

Тя остана неразкрита до последно, а само Марта Вачкова успя да я разпознае. Талантливата певица, която представи България на миналото издание на "Евровизия", успя да впечатли и развълнува публиката с всяка своя поява на сцената.

Реклама

"Искам много да благодаря на всички ви за подкрепата! Победата е и ваша! Госпожицата получи хиляди мили коментари и именно те ме караха през последните три месеца да бъда още по-уверена в себе си и да продължавам смело напред! Беше наистина незабравимо и забавно преживяване, което не мога да сравня с нищо друго. Очаквайте много нови изненади от мен! Обичам ви!", сподели Вики минути след финала на музикалното риалити.

Под маската Вики е криела и много тъга заради трудни моменти, които преживява през последните месеци. Тя разкрива, че е имало дни, в които, докато чака да излезе на сцената, е плакала неутешимо сама в съблекалнята. Виктория разкрива, че семейството й преминава през изключително тежък момент заради сериозно заболяване на баща й. Продължават да се борят, не губят надежда и се надяват нещата да се преобърнат. Ще опитат лечение в чужбина и ще направят всичко възможно да подобрят състоянието му.

Певицата претърпява и сериозно разочарование от "приятелите" си. Признава, че след участието й в "Евровизия" голяма част от тях се отдръпват от нея.

Въпреки това тя получи купища комплименти заради представянето й в ролята на Госпожицата. Пръв я поздрави Кристиан Костов, който е огромен фен на творчеството й. Участничката от "Х-фактор" Йоана Димитрова също остава зашеметена от представянето на Вики.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама