Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10506080 www.bgdnes.bg

Съпругата на Греъм Кери се бори с рак на гърдата

Звезда на ЦСКА напусна заради семейни проблеми

Ирландецът може да не се върне на "Армията"

Семейни проблеми накараха звездата на ЦСКА Греъм Кери да си тръгне от "Армията". Ирландецът се прибра в родината си заради своята съпруга Рейчъл. Кери е хванал самолета преди мача с "Рома" и няма да играе за "червените" поне до края на годината. За съжаление има голяма вероятност той изобщо да не се върне в София и да прекрати договора си с клуба.

Неговата съпруга Рейчъл се бори с рак на гърдата. Диагнозата става ясна преди около един месец и шокира семейството. Преди това Кери бе сред най-добрите футболисти на ЦСКА, но неприятната новина сериозно повлия на играта му. Двамата с Рейчъл имат две деца, като наскоро тяхното момченце Джакс празнува 7-ия си рожден ден. Красивата футболна половинка е твърдо решена да пребори коварната болест и да бъде силна пред децата си. Ирландката разкри за диагнозата пред приятелите си с прочувствено послание. Тя призовава жените редовно да си правят профилактични прегледи.

Реклама

"Как? Защо? - пише съпругата на Кери. - За всичко това мисля, откакто бях диагностицирана. Аз съм на 33 г., млада, във форма, здрава, в семейството ми не е имало история с това. Имам добра имунна система и почти не настивам. Ако това не е достатъчно да ви изплаши, за да проверите гърдите си, значи не знам какво е. Намерих случайно бучката, когато си почесах рамото. Нищо не може да ви подготви за чакането в онази болнична стая. За да ви кажат, че имате рак. Усеща се, че целият ти свят се е сринал около теб, сякаш животът току-що е спрял. Тогава настъпва паниката, за първи път се тревожите за живота си и след това се тревожите за децата си. Пълният шок от всичко това е неописуем. Благодаря на майка ми, която беше с мен на всяка крачка, тъй като Греъм беше в чужбина. Няма да лъжа, ужасена съм от предстоящото пътуване. Ще направя всичко възможно, за да осведомявам хората. Шибан рак, ти си избрал грешната мама! Трябваше да си направиш проучване. Аз имам армия зад гърба си. Да тръгваме!"

Кери вече е плътно до съпругата си, която очаква операции, химиотерапия и лъчетерапия. Пожелаваме й бързо възстановяване!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама