Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10623883 www.bgdnes.bg

Гани с новото гадже в Париж

Феновете на Джулката не харесват настоящата й половинка

Силиконката хапва в тузарски ресторант с три звезди "Мишлен"

В един от най-романтичните градове - Париж, са Джулиана Гани и новата й половинка. Звездна двойка се любува на красотите на френската столица.

Джулиана и новият й приятел са заедно от няколко месеца. Гани наскоро разкри за новата си изгора, като по всички изглежда, че е забравила напълно бившия си Илиян Найденов. Силиконката споделя снимки с младежа и пуска обяснения в любов под фотосите.

Реклама

Гани и половинката й отседят в тузарски хотел с гледка към един от символите на Париж - Айфеловата кула.

Новият човек до силиконовата бомба няма нищо общо с предните й гаджета. Момъкът, пленил сърцето на огнената блондинка, не е мускулест мачо, каквито бяха и Илиян Найденов и предният й мъж Станимир Ташев.

Младежът, който люби носителката на титлата "Мис Силикон", е завършил университет преди година. Той е с няколко години по-млад от нея.

Освен че разглеждат забележителностите на Париж, Малката Джулка и младото лъвче се наслаждават и на прекрасна храна. Двойката вечеря в един от най-елитните ресторанти в света. Гани и мъжът до нея хапват в заведението на популярния готвач Гай Савой. Елитното заведения е любимо на редица милионери от цял свят и може да се похвали с три звезди "Мишлен".

Феновете на Гани не одобряват новия й мъж. Последователите на Джулиана са категорични, че сегашната половинка на силиконката е далеч от нивото на предния й съпруг.

Докато Гани е на крилете на любовта и обикаля из Европа с новата си изгора, за сина й се грижи бившата половинка на Джулиана - Илиян. Това ще е така поне до края на следващия месец. За тогава е насрочено делото за развода между Гани и Найденов, след което ще се разбере при кого остава малкият Давид, който наскоро навърши две години.

Каквото и да се случи, таткото вече е начертал пътя на наследника си. Илиян е категоричен, че синът му ще се занимава с бойни спортове. Бизнесменът от Монтана е твърдо решен наследникът му да тренира джудо.

"Още следващата година започваме с Давид", обясни бившият на Гани.

Реклама
Реклама
Реклама