Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10624317 www.bgdnes.bg

Острие на Слави се ожени за певицата му

В тесен семеен кръг

Станислав Балабанов и Лилия Стефанова със зимна сватба

Двама от най-доверените хора на Слави Трифонов се ожениха!

Депутатът от партията на Дългия Станислав Балабанов и вокалистката на "Ку-ку бенд" Лилия Стефанова се взеха официално пред Бог.

Новоизлюпените младоженци сами разкриха за щастлива вест. И двамата споделиха различни кадри от църквата.

Реклама

"Кръговратът на живота", пише под сватбения фотос Балабанов.

"България Днес" научи, че сватбата между певицата и острието на Трифонов се е състояла в тесен семеен кръг. На нея са били само най-близките на младоженците, издават от пресцентъра на "Има такъв народ".

"И двамата не желаят да коментират. Каквото са казали, това е. Това са лични неща и ги пазят за себе си", обясниха пред вестника от партията на Трифонов по повод сватбата на един от депутатите му.

Дали Слави е присъствал на церемонията, не става ясно. Трифонов е супер близък и с двамата. Балабанов е един от големите козове на шоумена политик в парламента. А Стефанова е негов дългогодишен кадър.

В най-важния ден от живота си певицата залага на класическа бяла рокля с фина дантела. На гърба си е наметнала кожено палто в същия цвят, но без було. Балабанов е залага на класиката за почти всеки младоженец - елегантен черен костюм и синя риза.

Нежната половинка на депутата от "Има такъв народ" е силно вярващ човек. Затова и сключват църковен брак. Бащата на Лилия – Петър, е свещеник. А майка й Аделина е секретар на църковно настоятелство.

Именно на работното им място пламват искрите между певицата и сегашния депутат. Откога са заедно, пазят в тайна. За връзката им знаели само най-близките и колеги от телевизията.

Реклама

Стефанова е част от "Ку-ку бенд" вече над 10 години. Присъединява се към екипа на Слави, след като е забелязана по време на участието й в "Гласът на България". 31-годишната хубавица от Благоевград може да се похвали с огромен естествен бюст.

Балабанов от дълги години е част от екипа на Слави. Първо той започва в шоуто на Трифонов като стажант. По-късно получава договор и става част от отдела "Специални проекти", който отговаря за осигуряването на световни звезди за участие в предаването. След като Слави решава да прави собствена телевизия, Станислав го следва. В 7/8 ТВ е назначен за репортер. По-късно е издигнал за политик. Балабанов намери място в депутатските листи на всичките три парламента в последните месеци.

Реклама
Реклама
Реклама