Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10624758 www.bgdnes.bg

Ето я новата Николета във футбола

Националът Даниел Наумов люби йога, води Вероника на Малдивите

Българският футбол си има нова най-секси половинка! С нея се хвали националът Даниел Наумов. Вратарят, който пази в отбора на ЦСКА 1948, е успял да грабне сърцето на зашеметителна красавица, която е на път да се превърне в новата Николета Лозанова. Вероника Иванова е йога и поддържа топформа. Освен това изобщо не се притеснява да разхвърля дрехите и да се снима само по супер оскъден бански. Признава, че може да прави всякакви йога асани, а любимата й е челна стойка.

В началото на годината Дани и Вероника прекарват тузарска почивка на Малдивите. Футболистът инвестира немалка сума в екскурзията до екзотичната туристическа дестинация. Двамата спят в къщичка на понтон над океана, а по цял ден се въргалят на пясъка, като разнообразяват почивката и с гмуркане.

Реклама

"Имахме възможността да се насладим на очарователния морски живот на Индийския океан! Имаше толкова много прекрасни същества там. Гмуркането обаче беше много по-трудно, отколкото очаквахме", обяснява хубавата Вероника. Друга любима дестинация на футболиста и изгората му е гръцкият остров Санторини.

Освен че се изявява като модел, брюнетката е и професионален йога инструктор. Води свои класове на различни места в София.

Иначе Наумов се готви за силен сезон с тима на ЦСКА 1948, където бе избран от феновете за Играч №1 на полусезона. Той ще има конкуренция през пролетта в лицето на друг национал - новото попълнение Иван Караджов. Дани признава, че мечтае за трансфер зад граница.

"Естествено, че си мисля за интереса на други клубове към мен. През лятото това, че клубът не ме пусна да си тръгна, макар да имах желание, ме демотивира. Ще опитам да привлека още повече внимание и да дойде по-добра оферта, която да задоволи финансовите изисквания на клуба", казва Наумов. Твърди се, че той е силно желан от отбора на "Лудогорец".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама