Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10637824 www.bgdnes.bg

Жената заряза Марк Бартра

Раздяла след пет години брак и три деца

Бившата звезда на "Барселона" Марк Бартра е зарязан от съпругата си Мелиса Хименес, разкриват медии в Испания. Двамата доскоро бяха семейство за пример и никой не е предполагал, че ще стигнат до раздяла.

Марк и Мелиса са заедно от осем години, а преди пет вдигнаха грандиозна сватба. Засега не е ясно каква е причината за края на отношенията им като съпруг и съпруга. Новината се превърна в една от водещите в Испания, като на този етап двамата запазват мълчание по темата. За да избяга от медийния шум, Мелиса заминава на кратка почивка на остров Ибиса. След нейното завръщане в Испания доскорошните съпрузи ще започнат процедурата по развод.

Реклама

Бартра и Мелиса са постигнали договореност да подпишат споразумение за раздяла по взаимно съгласие. Според списание "Ванитатис" няма трети човек, който да е в основата на решението за развод. Изданието твърди, че отношенията между футболиста и журналистката просто са се "износили". Двойката е щяла да се раздели още през ноември миналата година, но опитали да продължат заедно. Бартра и Мелиса имат три деца, които ще останат при майката. Футболистът ще има право да се вижда с тях когато поиска, след като предварително е уточнил това с бившата си съпруга.

Заради децата Мелиса ще продължи да живее в Севиля. Там Бартра играе за местния "Бетис". Той е юноша на "Барселона" и бе част от отбора на каталунците в продължение на 6 години. Двамата с Мелиса вдигнаха приказна сватба именно в Барселона през 2017 г. На церемонията присъстваха почти всички звезди на отбора.

"Изпитвах огромно желание да я видя в бяла рокля до мен - каза тогава Бартра. - Пред всички тези хора, които и двамата обичаме и които значат толкова много за нас, съм на път да сбъдна още една моя мечта. Мечтата, в която съм вложил най-много любов и чувства в живота ми, защото ти си жената, за която винаги съм си мечтал!"

Пет години по-късно любовта им вече е угаснала и всеки продължава по свой нов път в живота.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама