Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10640452 www.bgdnes.bg

Фолкизпълнителят Фики: Парис Хилтън явно следи творчеството ми!

Не знам да ми се е присмяла, не го виждам нито на профила й, нито знам за подобно нещо

"Не знам Парис Хилтън да ми се е присмяла на облеклото."

Така фолкзвездата Фики коментира публикации в медиите, според които Парис Хилтън му се подиграла за изскочило зърно от потника на концерт. "Не виждам такова нещо в нейния профил, нито знам за подобно нещо", допълва фолкзвездата.

Реклама

Според публикации под снимката на сина на Стора, Парис публикувала коментар: "Когато зърното ти най-накрая осъзнае, че е силна независима жена и никоя риза не може да го задържи". Това бе определено като смешно от стотици хиляди последователи на хотелиерската наследница, след като го е публикувала в страница за мемове - кратки видео или снимкови смешки. Според медиите последователка на Парис Хилтън, подвизаваща се като Секси 7, сравнила Фики с нещо като родната пословица на "свинче звънче" и добавила, че българинът прекалявал с тренировките във фитнеса. Доста други последователи на Парис също се били включили в мемето, като някои от тях подчертали, че и Парис имала подобни изскачания на зърна и гърди на обществени места. През 2014 г. богаташката се правеше на певица и на концерт случайно или не, също остана без горнище.

"Ако е имало такова нещо като публикация, все пак тази жена знае името ми и явно следи творчеството ми. Това няма как да не ме радва", през смях отговаря Фики на споделеното в нета.

Снимката на фолкпевеца със зърното му, оплетено в мрежата на потника, е от 2016 г. и навремето предизвика доста фурор из родния нет. Явно няколко години по-късно тя е стигнала и до погледа на Хилтън.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама