Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10647691 www.bgdnes.bg

Чалгата се качи на ските

Коцето запали сина си по зимните спортове 

Тони Дачева фучи по пистите, Джена се пази заради бременността 

Чалгата се качи на ските!
За поредна година представителите на попфолк ритмите показаха, че са еднакво добри както с микрофона, така и с щеките.
Джена, Тони Дачева, музикантите от оркестър "Канарите" и тази година избраха курорта Пампорово за своята зимна ваканция. Първа с фотоси от ски пистите се отбеляза Тони Дачева. Не е тайна, че певицата е ревностна почитателка на ските и зимните спортове и не пропуска сезон, в който да не развее коси по пистите.


Джена също обожава зимата, снега и скоростите по ски пистите. Но тази година заради своята бременност с второто си дете тя се въздържа от екшън сцените. За разлика от нея съпругът й Атанас Стоев-младши, който е част от състава на "Канарите", и първородният им син Атанас-трети с удоволствие се спускат по баирите в Пампорово.
"Поздрави от Пампорово. Hаки (бел. ред. - галеното наименование на сина й) за първи път е на пистата. Благодаря на нашите приятели от ски училището, които за втора година обучават сина ни да кара ски. Невероятни професионалисти сте! И ние се забавляваме заедно", заяви емоционално Джена.
Компания на Джена, Наско и детето им в зимния курорт в Родопите правят Атанас Стоев-Канара и Надя Стоева. Двамата предпочитат разходките в планината, избират да пият кафе в кулата "Снежанка" и така се зареждат с позитивни емоции за нови фолклорни мелодии.
Сред ветераните на белите писти е Константин, който от години фучи по склоновете и вече има сериозен опит. Когато не е във фитнеса, той поддържа своята спортна форма със ски, докато съпругата му Надя е запалена по сноуборда. Двамата запалиха и двете си деца към зимните спортове и малчуганите също трупат опит с помощта на ски учители. Коцето дори сподели кадър на сина си Александър, който не изглежда доволен от зимното предизвикателство, но въпреки това продължава с обучението си да запазва баланс върху двете дъски.


Друг голям любител на зимните спортове е Фики, който засега не се снимал на пистата, но едва ли е пропуснал да си покачи адреналина с няколко бързи спускания.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама