Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10682355 www.bgdnes.bg

Три оферти за Камбуров

Рекордьорът по голове Мартин Камбуров има три оферти да продължи футболната си кариера, но все още не е решил дали ще остане на терена. Това призна пред "България Днес" таранът, който през миналата година счупи брадясалия рекорд на Петър Жеков за най-много попадения в българския елит. Камбуров вече еднолично е номер 1 с 256 гола, Жеков има 253.

"Ситуацията е динамична и още не съм взел окончателно решение дали да продължа футболната си кариера на терена - каза Камбуров. - Очаквам да се изясни ситуацията около "Берое" и да разбера дали ще има нужда от мен да помагам на отбора и през пролетта. Имам три оферти, но за момента изчаквам. Постигнах много в спорта, за това говорят както броят на головете, които съм вкарал, така и уважението на цялата футболна общност. Щастлив съм, че на моята покана по повод рекорда се отзоваха футболисти от всички поколения. От близнаците Цоневи, които вярвам, че са част от бъдещето на националния отбор, до легенди като Христо Стоичков и Христо Бонев. Няма как да изброя всички, които ми доказаха своето уважение, прекалено много са. Но съм им благодарен за отношението."

В навечерието на наградите "Футболист на годината", които бяха раздадени снощи, все още не беше ясно дали рекордьорът Мартин Камбуров е казал последната си дума на терена. Със сигурност феновете се надяват той отново да бележи голове по родните терени.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама