Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10682397 www.bgdnes.bg

Снахата вбесява Вики Бекъм

Виктория Бекъм е на път да изкрейзи, докато се подготвя сватбата на сина им с Дейвид Бекъм - Бруклин, хихикат клюкарите в Лондон. Мегасъбитието е насрочено за 9 април, след като повече от година не можеше да се проведе заради мерките срещу коронавируса.

За капак бъдещата снаха - Никола Пелц, която е по-възрастна от любимия си и днес е на 27 години, си пусна в социалните мрежи стари снимки от времето, когато се е правела на актриса и се е снимала във филм дори. Нищо лошо, но фотосите я показват в някакъв розов комбинезон, което е изкарало едва ли не пяна на устата на бившата певица и днес моден дизайнер, пише "Мирър".

Сватбата, която ще струва няколко милиона паунда, на всичко отгоре ще мине и без тоалети на бъдещата свекърва, което също й е опънало нервите. Но няма какво да направи, тъй като разходите по тържеството са поети от американското модно списание "Вог". А от там са настояли младоженците, кумовете, родителите и шаферите да бъдат облечени в дрехи на "Валентино". Вики опитала да се договори с представители на марката поне да направи дизайна, но от там я отрязали без обяснения, подсказвайки, че модните й идеи не са дори близо до съвременната висша мода. Г-жа Бекъм била бясна и на съпруга си Дейвид, тъй като той предпочел да остане встрани от суматохата и да не си къса нервите с глупости, а вместо това да се занимава със собствените си футболни дела.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама