Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10689942 www.bgdnes.bg

Роналдо и Рангник се помириха

Напрежението между суперзвездата на "Манчестър Юнайтед" Кристиано Роналдо и мениджъра на "червените дяволи" Ралф Рангник е туширано. Гостите победиха с 3:1 "Брентфорд" и продължават битката си за място в топ 4.

Кристиано се обиди след смяната му в средата на второто полувреме. Португалецът първоначално се поздрави с Рангник, но след това захвърли якето си и седна демонстративно на стълбите. Той не спря да мърмори и да недоволства, като дори се наложи Ралф Рангник лично да го успокоява на скамейката.

Реклама

"Нормално е, всеки нападател иска да вкарва голове. Роналдо игра след контузия и не трябва да забравя, че скоро ни предстои нов мач. След случилото се срещу "Астън Вила" този път трябваше да удържим преднината си и да заиграем с петима защитници", коментира след мача Рангник. "Независимо че в края ни вкараха гол, важно беше да сме сигурни, че няма отново да изпуснем победата", добави специалистът. Самият Кристиано пък изрази задоволството си от победата в социалните мрежи. "Три важни точки. Браво, момчета", написа португалецът.

Мениджърът на "Брентфорд" Томас Франк изрази съжаление от пропуснатите точки, след като неговият тим доминираше през първото полувреме, а Давид де Хеа се отчете със серия спасявания. 

"През първата част просто ги унищожихме. Беше чудо, че не водехме поне с 2:0. Невероятно много се гордея с моя отбор. Ние сме най-малкият клуб във Висшата лига, а "Манчестър Юнайтед" е най-големият. Мисля, че те имаха изключителен късмет. Де Хеа ги спаси. Преди първия си гол те нямаха и едно положение", категоричен е мениджърът на "Брентфорд".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама