Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10690244 www.bgdnes.bg

Галена болна, спря участията

Не е ясно какви са здравословните проблеми на фолкпевицата 

Фолкпевицата Галена има здравословни проблеми и отмени участията си в нощни заведения в София, Варна и Русе. Това обяви самата тя с кратко съобщение в социалните мрежи.

"За съжаление, трябва да ви съобщя, че поради здравословни причини се налага да отменя участията си. Извинявам се на всички, които щяха да присъстват и обещавам скоро да се видим! Бъдете здрави!", написа Галена, без да изпада в подробности за състоянието си.

Реклама

Няма информация дали изпълнителката боледува от коронавирус, но е сигурно, че през юли м.г. тя се ваксинира, а година по-рано преболедува COVID-19 заедно с по-малкия си син.

До заразяването на Галена се стигна, когато през месец май 2020 г, певицата реши да възстанови участията си, наясно с рисковете, които поема да се среща с хора. Дни по-късно изпълнителката установява, че има някои от симптомите, и си прави тест, който се оказва положителен. Тогава Галена сподели, че е сред първите заразени от известните личности у нас. След отмяна на всички участия и изолиране заедно със сина й Александър певицата прекарва тежки дни на пълно изтощение, главоболие и висока температура.

Увеличаващият се брой на заразени стана причината за отлагането на редица културни събития. Поетичната постановка "Урок по български" на театър "Българска армия", която бе планирана да се играе в Свиленград, беше отложена заради пандемичната обстановка. В нея участват Анастасия Ингилизова, Нети, Кака Лара, Александър Дойнов и други. Представления се отменят и в "Театър зад канала" заради болни актьори. Заради карантиниран актьор имаше промяна в програмата и на театър "Българан" във Варна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама