Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10690673 www.bgdnes.bg

Шише ракия не се опъна на Фънки

Басистът празнува рождения си ден с Константин, бесен на мерките

"Само да съм здрав и корав, това си пожелавам. Да мога още да пия, да пея, да се радвам на приятели и на нови песни." Това си пожела на рождения ден фънкидола Димитър Ковачев-Фънки, който преди ден стана на 62 години. "Кога минаха и аз не знам, добре, че другите знаят на колко ставам, че аз от 20-годишен не ги броя", шегува се музикантът.

За първи път басистът празнувал рожден ден миналата година. Тогава бил в камерен фамилен кръг с продуцента си Иван Несторов-Амебата. Преди празника Фънки репетирал с "Черно фередже" в женски одежди, фусти и шапки. Този път заложи за празника на новата си дружка - фолкпевецът Константин.

Реклама

"Ще ми се да се гръмна! Убиха бизнеса с този коронавирус. Добре, че е Коцето да се веселим дружно и весело двамата", смее се Фънки и разказа, че 62-годишният му рожден ден се случил с шише ракия и песните на Коцето.

"Слушахме, пяхме, пушихме пури, ей това искам от тоя живот, но трябва и да се поработва, братче", казва вечно усмихнатият басист.

На двамата музиканти не им се опъна количеството алкохол, от което не се напиха, а напротив, дори можели да направят везна (вдигаш единия крак перпендикулярно на другия заедно с двете ръце встрани). "Ами ние си имаме тренинг, то ако само от това се напиваме... Вечно сме си пияни от любов и емоции, ниййй", пошегува се Фънки, който по цял ден се движи в компанията на фолкпевеца.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама