Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10696973 www.bgdnes.bg

Съперникът на Кобрата Жуниор дос Сантос: Очаквам Фюри и Нгану в "Траяд Комбат"!

Бъдещият съперник на Кубрат Пулев - Жуниор дос Сантос (Браз), отправи специална покана на двама от най-страховитите бойци на планетата - Тайсън Фюри и Франсис Нгану. Бразилецът иска да се бие с тях в триъгълния ринг на организацията "Траяд Комбат". Точно там бившият шампион на UFC ще се изправи срещу Кобрата на 26 февруари. Битката ще бъде за титлата в тежка категория.

Преди този сблъсък Жуниор дос Сантос направи много интересен анализ на супердербито между Франсис Нгану (Кам) и Сирил Ган (Фр) пред youtube канала "Спортната джунгла". Битката е за пояса на UFC в тежка категория и ще се проведе в ранните часове на неделя.

Реклама

"Ще бъде страхотен мач! Между него и Ган. Различни стилове - сподели Жуниор дос Сантос. - Ган е много атлетичен боец. Със страхотни умения. Техничен. С не толкова много мощ. От друга страна, имаме Франсис Нгану, който е сурова сила. Той е нещо уникално в бойния бизнес. Мощта му е нещо невероятно1 Възползва се добре от този факт, когато се бие, и това го направи шампион."

Дос Сантос потвърди, че Франсис Нгану има намерение да се бие за много повече пари, отколкото получава сега в UFC. Бразилецът има загуба с нокаут от страховития камерунец.

"Траяд Комбат" е перфектното място за него. Мислех си за това и си казах: "Човече, това е моят реванш! Точно там!". Пред мен е моят реванш, ако Франсис Нгану дойде в "Траяд" - добави Нгану. - Казах на Тайсън Фюри, че може да дойде още сега в "Траяд". Може да има мач с мен, докато чака Франсис Нгану да се освободи от UFC и да дойде в "Траяд". Можете ли да си представите?! Това е прекрасен сценарий."

Кобрата в момента продължава своята подготовка за битката с Дос Сантос. Българинът е сред снеговете на високопланинската база "Белмекен".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама