Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10699830 www.bgdnes.bg

Отрязаха крака на баба, която гледа сама внучката си

Ужасяваща история, нека да помогнем!

Жената и 14-годишното момиче нямат какво да ядат и как да си платят сметките 

Баба отглежда сама 14-годишната си внучка, но отрязват крака на възрастната жена и животът им се превръща в кошмар.

Реклама

Двете живеят в Пловдив и имат нужда от подкрепа, за да могат да се справят с тежката ситуация.

"Жената страда от диабет и заради усложнения от него, за съжаление, се е наложило да ампутират крака й. Решение за ТЕЛК ще получи след няколко месеца, но дотогава е без абсолютно никакви доходи и заедно с внуча си, което гледа, имат нужда от средства за храна, лекарства и заплащане на ток и вода, за да оцелеят, докато жената започне да получава пенсия", разказаха от организацията "Подай ръка\Заедно за по-добро бъдеще", която помага на десетки хора в затруднено положение в цялата страна.

Диабет тип 1 и 2 са огромна заплаха за крака на пациента. Диабетиците често са с рани на краката, които, ако не се лекуват в продължение на дълго време, тлеят и в някои случаи се стига до ампутация или смърт от гангрена. Това е проблем, пред който са изправени 12-16% от пациентите с диабет, има милиони хора по целия свят с този злокобен проблем. Ампутираните долни крайници от диабет са много повече, отколкото всички други причини, включително катастрофи на автомобили и мотоциклети

Въпреки финансовото изпитание баба и внучка отглеждат куче, което категорично отказват да изоставят. Затова и в кампанията се събира храна за четириногия любимец.

Може да помогнете на семейството, като предоставите храна или ги подкрепите чрез сметка:

BG60STSA93000027878362

Банка ДСК/STSABGSF

За Подай Ръка ЗПДБ

Основание: Дарение за Подай Ръка 01

PayPal: [email protected]

"Всеки, който желае, може да подкрепи жената и нейната внучка, може да го направи и лично. Може да се свържете с колегите ни на 0893-025-067 и ще ви съдействат напълно. Ако сте от София, може да предоставите храна за семейството в нашия офис или да я изпратите директно към адреса. За да запазим спокойствието и честта на детето и възрастната жена, сме закрили техните лица", добавят от "Подай ръка\Заедно за по-добро бъдеще".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама