Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10709815 www.bgdnes.bg

Златно момиче гадже с известен диджей

На едно от златните момичета на България - Женина Трашлиева, определено му върви в последно време. Гимнастичката от Бургас попадна в новия ансамбъл, а освен това намери любовта.
Красивата грация има връзка с един от най-известните диджеи в България Стефан Джи. Двамата са заедно от няколко месеца, но едва наскоро демонстрираха открито отношенията си. А през тази седмица Женина отправи романтичен поздрав към мъжа до себе си по случай рождения му ден.
"Честит рожден ден, моя любов", написа тя под една от малкото им общи снимки.


Всъщност отношенията им започват през лятото на морето. Все още непопаднала сред избраничките на Весела Димитрова за ансамбъла, Женина изкарва допълнителни средства като танцьорка. Прави го в клуб в родния си град Бургас. Диджеят също вършее по морето по това време. Той е една от атракциите на известен клуб на Слънчев бряг, но приема покани и от други нощни заведения. Така двамата се срещат при едно от участията му и постепенно любовта се разгаря.
През есента Женина започва тренировки с разширения състав от 10 гимнастички, от които Весела Димитрова преди дни определи новия ансамбъл на България. Стефан също се връща в София, като в момента често е на пулта в "Ялта". Това позволява на връзката им да се задълбочи.
Стефан Джи е сред най-търсените родни диджеи, като се изявява в не един стил музика. Сред тях са рsychedelic, транс, хаус и техно. Наскоро заедно със свои колега откри музикален магазин на три етажа в София.


Женина Трашлиева бе индивидуална състезателка преди време. Стигна дори до разширения национален отбор. През 2015 бе освободена с решение на главния треньор Ефросина Ангелова и президента на федерацията Илиана Раева.
"Причина за нейното освобождаване е системно нарушаване на дисциплината, неспазване на указанията на треньорите и създаване на неблагоприятна атмосфера, което пречи за нормалното протичане на тренировъчния процес", обяви тогава Раева.
По-късно Женина получи втори шанс, като започна подготовка при ансамблите.
Красивата бургазлийка има опит на модния подиум. През 2014 година тя бе коронясана за Мис Влас. Парични награди за победителката тогава нямаше. Красавиците се задоволиха с няколко тоалета, козметика и ваучери.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама