Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10716147 www.bgdnes.bg

Тамара бяга от Испания

Началото на 2022 година не е добро за една от най-известните футболни половинки в Испания - Тамара Горо.

На 3 януари моделката и инфлуенсър сподели, че се разделя с доскорошния футболист на "Валенсия" Езекиел Гарай. Двамата слагат край на брака си след 12 години заедно. Това породи серия слухове в медии за причината.
Явно шумът около развода й дойде в повече на Тамара. Затова тя реши да избяга от Испания. Горо обяви, че напуска страната. Тя заминава за тайно място, за да лекува мъката си по разбития брак.
"Заминавам за няколко дни. Имам нужда напълно да се изключа от случващото се, да си поема дъх и да се поглезя", сподели Тамара.


Разводът е пореният удар за моделката, която от лятото на 2021-ва лекува психично заболяване. Тя страдаше от тежка депресия, паникатаки и др. Тъкмо се възстанови и настъпи разрив в отношенията й с Гарай. Появиха се слухове, че футболистът й кръшкал. Самата Горо отрече това.
"За първи път ще направя това - да се откъсна от света, с намерението да се върна с желанието да продължа, да бъда отново аз - каза моделката. - Много скоро ще се върна. Ще потърся онази забавна, позитивна и щастлива Тамара, която се изгуби. Ще я хвана за ръка и ще я върна обратно."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама