Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10716334 www.bgdnes.bg

Жандармеристи пребиха ковач в Банско

Радослав Сарафов от Банско бил пребит през нощта в събота срещу неделя от служители на жандармерията, без да е предизвикал гнева им, твърди самият той.

Негови колеги и приятели разпространиха историята му в социалните мрежи вчера. В момента Сарафов се чувства добре, има болки, без сериозни наранявания.

Реклама

"Оставих колата си в цеха и тръгнах да се прибирам пеша. Изчаках още няколко мои колеги на два метра от колата на жандармерията. Отвори се задният прозорец и отвътре човекът попита: "Какъв си ти, бе?". Аз отговорих и ми се каза още: "Разкарай се, изчезвай веднага!". Казах им добре и че чакам колегите, за да тръгна. Те ми отвърнаха, че им преча да работят. Моята реакция беше: "Какво да ви преча, аз не съм върху патрулката, а съм на улицата". Явно това нещо ги провокира по някакъв начин. Излезе човек от шофьорската врата и директно ме изрита в коляното. Паднах на земята и започнаха да ме ритат", разказа мъжът пред Нова тв.

Колегите на Радослав виждат какво се случва и звънкат на полицията. "Ако не бяха колегите ми, сигурно щяха да ме смелят. Аз бях на земята и ме мачкаха. Тези хора си бяха навили на пръста да бият някого тази вечер. Да си разнообразят вечерта", добавя Радослав и каза, че ще търси правата си в съда.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама