Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11131444 www.bgdnes.bg

Емилия в перфектна форма след раждането

Певицата и съпругът й сияят след раждането на Жоржина

Само няколко седмици след раждането на третото си дете Емилия изглежда чудесно.

Папараците на "България Днес" успяха да щракнат певицата, докато тя и Жорж тичат по задачи. Емилия и съпругът й намериха кой да гледа новородената Жоржина. Личен шофьор закара двойката до столична административна сграда, където двамата внасят документи. Оказва се, че бизнесменът е кавалер и не пропуска да се погрижи за удобството на жена си, като й отваря вратата на автомобила и й подава ръка да слезе. Башур се грижи изключително добре за Емилия, която през последната близо година се отдаде изцяло на семейството и на себе си.

Фолкпевицата след броени дни става на 40 г., а само преди няколко седмици роди своето трето дете. Въпреки това Емилия изглежда перфектно. Макар да сме свикнали да я виждаме с изключително елегантни тоалети, този път тя залага на спортен екип. Емилия е облечена в бежов клин и блуза в един тон, които подчертават все още пищните й извивки. За да прикрие тялото на доскоро бременна жена, Еми облича обемно, пухкаво бежово палто. Певицата изглежда изключително спокойна и щастлива, а усмивките, които раздава на Жорж, издават прекрасните им отношения.

Наскоро Емилия пусна дуетната си песен с покойния Денис Теофиков. Само за пет дни "Пак ще се броиш" натрупа близо 2 млн. гледания в ютуб. Във финала на видеото звездата загатва, че ще има продължение.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама