Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11132408 www.bgdnes.bg

Футболист кръшка на Бонбонова

След 8 години заедно

Пламен Димов сменя Благовеста с казахстанка

С изневяра приключва голямата любов за една от най-атрактивните участнички в "Ергенът" Благовеста Бонбонова. Дългогодишният приятел на миньончето - футболистът Пламен Димов, й кръшка с казахстанка.
През пролетта на 2020-а бившият бранител на "Левски" играе в местния казахстанския "Окжетепес". Благовеста е в родината заради ангажименти и трябва да замине при Димов, но започва пандемията от коронавирус. Сексапилната красавица остава в България. През това време Пламен й намира заместничка на местно ниво. Нещо повече, зарязва българското бонбонче заради казахстанката. За Бонбонова остават само болката от измяната и краят на връзката им.
"Вече не сме заедно с Пламен", призна тогава тя единствено пред "България Днес", но не даде повече подробности. Сега те излизат за първи път на бял свят.


Нещата между Димов и новата му любима се развиват скорострелно. Те вече имат дете на няколко месеца и сключиха брак. Казахстанката има дете и от предишна връзка, което отглеждат заедно с Пламен.
Красивата Благовеста Цакова, известна в светските среди като Бонбонова, и футболистът започнаха връзката си през 2012 година. Половинката на Пламен го подкрепяше по време на престоя му в "Левски". След това замина с него за Казахстан. Димов игра за "Кайсар", "Шахтьор" (Караганда) и "Алтай". По-късно двамата се завърнаха в родината, като играчът носи екипите на "Ботев" (Пд) и "Черно море". Благовеста бе плътно до Димов. Подкрепи го и когато името му бе забъркано в един от най-големите скандали в родния футбол. Играчът бе сред набедените играчи на "Черно море" за симулативна игра при загубата с 1:3 от ЦСКА-София. Димов и още петима футболисти бяха изгонени от тима заради съмнителни резултати на полиграф, направен от ръководството на клуба.
След това Пламен отново отиде да играе в Казахстан. И смени Благовеста с местна мадама.


Така една от най-сексапилните българки остана сама. Красивото миньонче стана известна след участието си в конкурса "Мис Плеймейт". През 2011-а Бонбонова изгря на корицата на списание "Максим". Успя да пробие в германския "Плейбой". Там дори беше избрана за момиче на месец март през 2013-а.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама