Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11155040 www.bgdnes.bg

Тъщата на бившия премиер - Симеонка: Цялото семейство сме много притеснени за здравето му

През нощта не съм спала, телевизии гледам

"Цялото семейство сме много притеснени за здравословното състояние на Бойко. Те комунистите все той им е в устата, нали много знаят... Цяла нощ и аз не съм спала, телевизии гледам, говорих си и с дъщерята, която е в Америка, и тя притеснена."

Това сподели пред "България Днес" тъщата на Бойко Борисов - Симеонка. Възрастната жена е майка на бившата съпруга на лидера на ГЕРБ - Стела, която от години живее в Щатите и има ново семейство.

Реклама

"От Америка всеки ден ми се обаждат. Боят се за здравето ми. И двете ми момичета са докторки и съм много обгрижвана, купуват ми всичко, от което се нуждая. Не искат да си ходя на село Селановци, защото вече съм доста възрастна, не могат да ме оставят сама, а на мен много ми се ходи там", уточни Симеонка.

Според нея Бойко Борисов вече е говорил с дъщеря си Венета да я успокои, тъй като младата жена, която е майка на двамата му внуци - Бойко и Иван, била много разтревожена от арестуването му.

Освен тъща му притеснена е и сестрата на бившия министър-председател - д-р Красимира Иванова. Тя заедно с членовете на фамилията си също се осведомяват за здравословното състояние на Борисов. Д-р Иванова работи като акушер-гинеколог и е личен лекар на брат си.

По всички празници премиерът събира не само фамилията на дъщеря си, но и на сестра си, с която е особено близък, а децата и внуците й - близнаци, приема като свои. Д-р Иванова беше неотлъчно до дъщерята на премиера – Венета, по време на раждането на първото и второто й дете и е като втора майка за Венета. Венета е кръстена на майката на Бойко и Красимира - Венета.

"Вкъщи с Бойко и Иван и техните любими кучета - Сара и Бари, е най-хубавото време", пусна снимка с внуците си преди месеци във фейсбука си бившият премиер.

Реклама
Реклама
Реклама