Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11246046 www.bgdnes.bg

Betway е един от най-щедрите спонсори на световния спорт advertorial icon

Betway получи съвсем скоро лиценз да оперира като букмейкър в България. Той е сред най-предпочитаните сред феновете на спортни залози, казино, покер, бинго, електронни спортове и други. Това важи не само за Европа, а и за целия свят. Компанията, която е създадена преди 16 години във Великобритания, има милиони акаунти на няколко континента. Това със сигурност прави букмейкърът Betway един от най-предпочитаните на планетата. Брандът има много добре подреден и структуриран сайт, предлага хиляди опции за залагане, стимулира своите клиенти с щедри бонуси, разполага с мобилни приложения за Android и iOS, налице са голям брой разплащателни методи, както и меню и 24-часов екип за поддръжка на български език.

Има и още нещо, което буди огромно уважение към букмейкъра. Брандът не само предлага спортни събития за залагане, а е и от тези, които подпомагат много отбори и различни организации. Логото на Betway може да бъде забелязано на екипите на доста клубове в най-популярните първенства. Ето и някои от тях:

Уест Хям Юнайтед - букмейкърът е главен спонсор на тима от английска Висша лига, който е създаден преди повече от век, на 5 юли 1900 г. Емблемата и псевдонимът на клуба - "Чуковете", са свързани с произхода му като отбор на железарите от Темза. Лондончани са сред най-постоянните участници в едно от най-любимите първенства в света.

Атлетико Мадрид - и тук британският бранд е официален главен спонсор. Испанският клуб е основан от трима баски студенти през 1903 г. и в рамките на цялата си история е бил един от най-добрите редом с Реал Мадрид и Барселона. "Дюшекчиите" са печелили Ла Лига 10 пъти, като имат и две завоювани титли от Лига Европа.

Белененсеш САД - официален главен спонсор на португалския клуб, който играе в местната Примейра Лига. Той е наследник на Белененсеш, като е основан през 2018 г. и досега най-високото му класиране е 9-то място.

ФК Лестър Сити - тук букмейкърът е официален бетинг партньор на английския клуб, който е основан през 1884 г. "Лисиците" са един от малкото клубове, печелили Висшата лига - нещо, което тимът постигна през сезон 2015/16.

ФК Брайтън енд Хоув Албиън - още един клуб, на който Betway е официален бетинг партньор. Базиран е в Брайтън и е основан през 1901 г. Отборът носи прякора "чайките" и в момента се намира във втората половина на таблицата във Висшата лига.

Депортиво Алавес - букмейкърът е официален главен спонсор на Депортиво Алавес, който се състезава в Ла Лига, а към момента се бори за своето оцеляване в шампионата. Той е основан през 1921 г., а във визитката си има финал в турнира за Купата на УЕФА през сезон 2000/01.

Вердер Бремен - компанията е спонсор на категорията на тима, който е един от основателите на германската Бундеслига. Клубът е сформиран през 1899 г. и е печелил шампионата четири пъти.

Нинджи в пижами - често наричани NIP, Ninjas in Pyjamas са известно име в гейминг индустрията и по специално в Counter-Strike. Основани през 2000 г., те са една от най-старите и най-уважаваните организации в електронните спортове, които изпъкват в Counter-Strike: Global Offtack, като същевременно се състезават в Dota 2, Valorant, FIFA и Rainbow Six: Siege.

Направено в Бразилия - MIBR (Made in Brazil) е южноамериканска организация за електронни спортове, създадена през 2018 г. и фокусирана върху CS: GO и Rainbow Six: Siege. Екипът ѝ е истинско доказателство, че конкурентоспособните отбори от най-високо ниво извън Европа и САЩ се представят добре в света на електронните спортове. Със своя CS: GO отбор, изграден от бразилски суперзвезди, MIBR са млади и нетърпеливи да надграждат успехите си, които включват и победата им на ZOTAC Cup Masters през 2018 г. 

Реклама
Реклама
Реклама