Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11278796 www.bgdnes.bg

Сани Алекса отново сама: Съсипана съм!

Направих много грешки в живота си

Да попадаш винаги на неправилния мъж не е само грешно решение, но и липса на късмет.

Явно на талантливата певица Сани Алекса хич не й върви в любовта, защото отново е сама.

"Съсипана съм!", започва разказа си звездата от "Х Фактор" след поредната разлъка в живота си.

Финалистката от първото издание на риалити формата само преди дни се разделя с Джон. Двамата живееха заедно в Норвегия, а няколко пъти Сани споделяше, че е щастлива с него. Уви, и този път щастието й е краткотрайно.

Реклама

"Взех някои грешни решения в живота си, но НАЙ-ГОЛЯМАТА ми грешка е, когато реших да живея с него. Послушах го, когато ми каза "Ела да живееш с мен в Норвегия". Простих, простих лъжи, измами, сайтове за запознанства, сайтове за секс, укриване, всякакви видове тормоз, психически, емоционален, плюене в лицето...", изповядва се певицата, която е родом от Пловдив.

Оказва се, че любовта на Джон не е толкова чиста и истинска, колкото той я е представял. Сани отново е подложена на стрес и унижение.

"Лъжеше хората за мен и измисляше свои собствени истории. Ангел пред приятели, дявол у дома. Той ме заплашваше. Манипулации и накрая някак пак намираше начин и ме обвиняваше", лее се екзотичната изпълнителка.

Макар да й казва, че е жената на живота му, Джон е категоричен, че любимата му трябва да си знае мястото и да знае на кого принадлежи. Въпреки че дори бившите му гаджета предупреждават Сани Алекса, че е луд и опасен, тя му се доверява и губи една година от живота си в токсични отношения.

Това не е първата подобна ситуация в живота на 41-годишната Александра. Когато живее в Швеция, тя се сблъсква с мъж насилник. Тогавашният й партньор Сами Кий Сверт я насинява, а Сани споделя публично за случилото се. През 2017 г. той я пребива зверски, а певицата пуска снимки на брутално насиненото си лице и тяло. Сверт дори прави самопризнания в интервю пред Гала. "Да, аз й го причиних", отговори Сверт на въпроса на водещите дали именно той я е пребил.

Няколко години след като се отърси от шока, Сани заминава за Испания, където среща мъжа на мечтите си. Нещастието обаче чука на вратата на пловдивчанката и половинката й внезапно умира. Опустошената Сани заминава за Осло, където да търси нов живот. Там попада на поредния насилник, в когото се влюбва.

Реклама
Реклама
Реклама