Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11303960 www.bgdnes.bg

Биляна Дол тайно в България

Дойде за първи път след раздялата с Божинов

Биляна Дол се завърна в България! Бившата половинка на Валери Божинов бе тайно тук за няколко дни, научи "България Днес".

Сръбкинята пристигна в София наскоро. Тя бе разпозната на границата със западната ни съседка от бдителни служители. По-късно бе видяна и в столично заведение с друга дама.

Реклама

Причината за визитата на Биляна не е ясна. Най-вероятно става дума за бизнес дела на красивата сръбкиня. Тя има своя модна линия бански костюми, която произвежда в Турция. Плажните й модели се радват на завиден интерес. Почти сигурно по време на престоя си в София Дол се е видяла и с дружките си Алисия и Николета Лозанова. Тя завърза приятелство с бившите на Божинов, докато двамата бяха заедно. Него самия избягва след края на връзката им.

Всъщност Биляна идва в България за първи път след раздялата си с Валери. Тя скъса окончателно с нападателя в края на 2019-а след около четиригодишна връзка. Преди това двамата на няколко пъти се разделяха за кратко заради негови кръшкания, но Дол си го прибираше обратно. Накрая се умори да му прощава и сложи край на отношенията им.

Оттогава сръбкинята не е показвала мъж до себе си, въпреки че е изключително близка с турския журналист Юсуф Емин. Двамата са неразделни в Истанбул, където Биляна прекарва по-голямата част от времето си. Те обикалят заведенията около Босфора, като не пропускат случай да качат свои общи снимки в социалните мрежи. Въпреки близостта им Дол твърди, че между тях няма нещо повече от приятелство.

Валери също не е демонстрирал близост с някоя определена жена след края на бурната си любов със сръбкинята. Единствено папараците на "България Днес" успяха да го изловят с непозната блондинка. Той се опитва да пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите след няколкото публични връзки, които имаше.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама