Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11396866 www.bgdnes.bg

Турска кинозвезда ще е новият ерген

За новия сезон на шоуто

Меди, Петър Петров от "Фермата", двама от класацията на най-влиятелни на "Форбс" също кандидати

Един от най-обещаващите млади турски актьори, Илхан Шен, най-вероятно ще е новият ерген в едноименното шоу на Би Ти Ви, научи "България Днес".

Реклама

Хубавецът е с български корени и е роден в Шумен на 19 декември 1987 г. Илхан Шен нашумя в южната ни съседка със сериала "Любов, логика, отмъщение", който и в момента е най-гледан в Турция. Актьорът има голямо желание да се пробва в шоуто, като си намери момиче за женитба.

"Обичам България! Имам снимки от Шумен до моята втора година там. Не съм гледал български филми, но пък харесвам шоуто "Ергенът", казва загадъчно Илхан Шен в шоуто на турската звезда Фарук Йълмаз по Rumeli TV. Красивият Шен вече е изпратил своята заявка за участие в избора на главен герой в новия сезон на предаването. Кастингите за записване и на девойките, които ще се борят за сърцето на най-личния ерген, също вече започнаха на страницата на предаването.

Илхан Шен е суперпопулярен в южната ни съседка. След като завършва основното и средното си образование в Истанбул, следва в Техническия университет "Йълдъз" и по образование е строителен инженер. Преди това, още когато е на 17 години, започва да работи като модел. През 2009 г. печели титлата "Най-добър модел на Турция", а същата година представлява страната си и на конкурса "Най-добрият модел на света 2009", който тогава се провежда в българската столица София и печели приза "Най-добър модел на Европа". Докато се занимава с моделство, Шен се записва и на уроци по актьорско майсторство и през последните години прави малки роли в няколко филма. През 2021 г. най-сетне получава главна роля, тази на Озан Корфалъ в "Любов, логика, отмъщение", където си партнира с Бурджу Йозберк. За ролята актьорът е номиниран за "Златна пеперуда", която е най-престижната телевизионна награда в Турция.

Освен Илхан Шен и други известни българи също ще премерят сили за участие в предаването. По информация на вестника интерес да участват в новия сезон на "Ергенът" са заявили фолкпевецът Меди, както и Петър Петров, един от участниците във "Фермата", който е пилот. Сърцето на Петър е свободно, след като в предаването си падна по актрисата Даяна Ханджиева. Извън шоуто двамата така и не станаха по-близки.

Фолкизпълнителят Меди наскоро се раздели с гаджето си, моделката Моника Валериева.

Други интересни кандидати, изпратили заявка за участие в шоуто, са волейболен национал, както и популярен български актьор.

Изненада за Би Ти Ви бе желанието и на двама българи, посочени от класацията на "Форбс" за най-влиятелни млади хора под 30 години, които също заявили участие в предаването.

Реклама
Реклама
Реклама