Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11494784 www.bgdnes.bg

Цвети Стоянова се връща в залата

След 6 г. спортна пауза

Ще тренира яко, иска да свали 20 кила за няколко месеца

Не съм се помръдвала повече от 6 г., време е да вляза във форма.

Това сподели Цвети Стоянова. Бившата художествена гимнастичка се посвещава на 30-дневно предизвикателство. Целта й е да подобри физическото си състояние и да помогне на други хора да влязат във форма за лятото, което наближава. Златното момиче разкри, че през изминалите 6 г. спортът е останал на заден план. След инцидента, при който гимнастичката падна от шестия етаж на жилищна сграда в столичния квартал "Надежда", Цвети успя да постигне огромни успехи със здравословното си състояние. Красавицата буквално се върна от онзи свят и след продължителна рехабилитация Стоянова отново може да тренира без проблем. Именно затова Цвети предизвика свои приятели и последователи в мрежата да стартират напълно безплатно тренировки с нея. Гимнастичката обещава всеки ден в продължение на един месец да качва видеа с тренировки, здравословни рецепти и полезни съвети.

Шеговито (или не съвсем) Цвети споделя, че през последните месеци е качила 20 кг, които сега й предстои да свали.

Реклама

"Естествено, това няма как да стане за един месец. Изготвила съм специален комплекс от упражнения. Ще бъдат разделени на две части. Първата тренировка ще включва минимум 10 км ходене и бягане на ден. Втората тренировка ще бъде онлайн с мен", съобщи Цвети навръх 1 май.

"Избрала съм максимално лесни и прости упражнения, които са съобразени изцяло със здравословното ми състояние и факта, че не съм се помръдвала повече от 6 г. За създаването на всеки нов навик са необходими точно 21 дни. Надявам се това, което ще направим, да се превърне в навик за вас и в здравословен начин на живот", допълва Цвети ден преди да започне предизвикателството.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама