Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11533273 www.bgdnes.bg

Футболен експерт люби девственицата от "Ергенът"

Анализаторът Александър стиска силно брюнетката Елвира, кара я да се чувства спокойна

Анализатор отнел девствеността на 24-годишната Елвира от "Ергенът". 24-годишната брюнетка от село Змеица се е отдала на футболен експерт, с когото се забърсали в интернет по нейните признания пред последователите й в социалните мрежи.

Реклама


Елвира стана известна като "девственицата" от "Ергенът". Момичето неуморно пишеше любовни стихове на Виктор и не криеше чувствата си към него. Елвира дори намекна, че вече не е девствена. Любимият й се казва Александър Панайотов, а в профила си в инстаграм е написал, че е футболен анализатор, но дали това е професията му наистина не е известно.
Елвира разкри, че той е нейният любим, като сподели тяхна обща снимка и написа дълъг текст в характерния за нея романтичен стил.


"Истински лукс е да те хванат здраво за ръка, толкова здраво, че да не се страхуваш от нищо, да не се боиш къде отиваш и какво те чака. Какво ще срещнеш по пътя, там зад завоя. И въпреки неизвестността си готова да тръгнеш навсякъде, където и да те отведе, защото усещаш сигурност, защото те стиска така силно, че те кара да се чувстваш спокойна и защитена!", отдава се на поетичност тя.
"Срещнах мъж в живота си. Много е мил, грижовен. Подкрепя ме много, разбира ме. Познавахме се преди предаването, но нямахме връзка. Той е футболен анализатор в британска компания", допълва тя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама