Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11592980 www.bgdnes.bg

Ники М. с купата в леглото

Вратарят бе личен шофьор на трофея

Капитанът на "Левски" Николай Михайлов не иска да се разделя и за миг с Купата на България. Дотолкова, че тя прекара нощта след триумфа в прегръдките му.
Вратарят сам сподели снимка с нея в обятията му.
"Колко дълго те чакахме всички! Благодарим ви, Левскари. Обичаме ви!!! "Левски" е ВЕЧЕН!!!, написа той.


Михайлов бе личен шофьор на купата преди празненствата на отбора. Той превози трофея до заведението, в което бе партито на тима, в компанията на половинката си Николета Лозанова.
"Левски" отпразнува с бурен купон спечелването на Купата на България. Трофеят е първи за "сините" от шампионската титла през 2009 година и сложи край на най-дългата суша без приз.
Шефове и футболисти поляха успеха в квалитетно заведение в полите на Витоша.

Реклама

Клубът в Драгалевци бе домакин на запомнящ се купон. Играчите пристигнаха заедно с половинките си след успеха на Националния стадион над ЦСКА-София.
Призът имаше централна роля в купона, като се предаваше от ръка на ръка. В един момент купата дори беше "облечена" с фланелка на "Левски".


"Сините се радваха на изпълнения на живо на световни и български хитове. Не малка част от тях претърпяха трансформации на текстовете в чест на победителите. При едно от поредните преработени парчета играчите развяха множество български флагове, докато пееха с пълни гърла. Те показаха и завидни умения на дансинга. Отличници в танците бяха Билал Бари, Хосе Кордоба и Ноа Сонко Сундберг. Панамецът впечатли с изпълнение с трофея.


След заведението в Драгалевци част от играчите се отправиха към известна чалготека в Студентски град. Там купонът продължи до ранни зори. С фолкхитовете се веселиха героят за "сините" от финала Илиян Стефанов, както и неговите съотборници Филип Кръстев, Билал Бари, Сонко Сундберг, Драган Михайлович, Радослав Цонев, Пламен Андреев, Николай Михайлов, Андриан Краев и Здравко Димитров. Прозвуча и химнът на "Левски", което допълнително наелектризира атмосферата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама