Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11594678 www.bgdnes.bg

Краси Радков спечели "Като две капки вода", дарява колата на педиатрията

  • Неловко ми е, пях по-лошо от всички, каза комикът
  • Благодари на публиката, Слави и продуцентите на формата

Краси Радков е победител в юбилейния 10-и сезон на "Като две капки вода".

Той спечели вота на зрителите в телевизионното шоу за имитации.

На финала Краси Радков се обясни в любов на публиката, пеейки емблемата на легендарния Емил Димитров - “Ако си дал”. Той беше отличен с приза „Мистър Враца Транслейтър", след като през сезона пя на 6 различни езика.

Реклама

Гледал съм формати по света, в тях печелят пеещи хора, явно в България е по-различно. Скъпи приятели, пеех по-лошо от всички вас. Обичам ви много, чувствам се неловко, обърна се той към останалите изпълнители.

Бях поканен за друго - за хумор, а то - кола, продължи комикът, прочул се от "Шоуто на Слави". Голямата награда за победителя е кола.

А минути по-късно възкликна: "Тази кола аз ще я даря! На детската педиатрия в София.."

Най-големите си благодарности той отправи към публиката. А след публиката - на г-н. Слави Трифонов, също и на г-н Халваджиян, каза победителят. В залата бяха и неговите кумове, на които също специално благодари.

Естествено, че е неочкавано - така отговори той на въпроса на водещите е Рачков и Геро дали е очаквал да победи.

2500 лв., които спечели тази вечер, пък дарява на дома за артисти ветерани.

"Не трябваше да печеля, защото се чувствам неловко. Искам да благодаря на публиката. След нея искам да благодаря на Слави Трифонов. И на Маги и Джуджи Халваджиян. Щастлив съм, странно ми е и съм объркан", сподели след победата Радков. Хората те обичат, отвърнаха му водещите.

Реклама

На второ място на косъм от победата остана Александър Сано. Той избра да се изповяда с емоционалната песен “Седем пъти” на гения на българската поп култура Васил Найденов. Сано получи приза „Зърното на образа“, който му беше тържествено връчен.

Сано пък обясни за журито и зрителите, че недоумява как е финалист, а гласове като Руслан Мъйнов - не.

Двойката ми носи късмет, роден съм на 2-и - не съжалявам, коментира той позицията си. И решението да участва взел от втори път, след като продуцентът Маги Халваджиян му звъннал пак след първия отказ.

Призовата тройка се допълва Крисия. Тя отправи своя божествен вик Hallelujah, влизайки в душевността на Александра Бърк. Най-малката участничка в историята на предаването беше провъзгласена за „Малката голяма звезда“. Докато бе във формата, тя загуби татко си, който почина от инфаркт.

Финалната четворка завърши Дарин, който изля душата си, изпълнявайки песента на Влатко Стефановски Gipsy Song или както е по-известна в Бълагрия "Бел кон". Той дари сърцето си на всички хъшове по света и си спомни за едно от първите си излизания на сцената на Народния театър. Дарин си тръгна с наградата „Мистър Огън Момиче“.

Реклама
Реклама
Реклама