Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11601514 www.bgdnes.bg

Рапърът Тото люпи семки на стадион

Гледа скучен мач на "Ботев" (Враца) с гаджето си Кристин 

Рапърът Тото люпи семки на мач от българското първенство, видя "България Днес".

Изпълнителят изненадващо се появи на стадиона във Враца и изгледа мегаскучното 0:0 равенство на местния "Ботев" с "Царско село".

Тото беше в компанията в гаджето си Кристин, с която имат две деца, като второто се появи неочаквано тази пролет. Танцьорката видимо не се забавляваше на продукцията на двата отбора. На другия полюс беше рапърът, който не спираше да жестикулира, да си говори с феновете и да се вълнува при яловите атаки на врачанския отбор.

Реклама

Като типичен български зрител на стадиона Йонислав Йотов, както е истинското име на певеца, си беше взел предварително печени слънчогледови семки и натрупа купчина от шлюпинки пред себе си.

Тото е бивш футболист на "Ботев" (Враца) и игра за тима, преди да хване микрофона. Затова и не е случайно, че още подкрепя любимия си отбор. Във визитката си той има престой и в "Левски", където се изявява в юношеските си години.

Преди време той тренира заедно с нападателя на националния отбор Атанас Илиев, който в момента играе в Италия, и Виктор Генев.

"Гледал съм Атанас Илиев още при дебюта му с "Добруджа" срещу "Ботев" (Враца). За жалост, тогава той ни вкара 2 гола. С Виктор Генев пък се познаваме отдавна - още от времето, когато бяхме юноши в "Левски", заяви Йотов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама