Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11659720 www.bgdnes.bg

Ники и Николета забегнаха в Сицилия

Капитанът на "Левски" Николай Михайлов и половинката му Николета Лозанова си откраднаха няколко дни за романтично бягство в Италия. Двамата почиват на остров Сицилия.

Те заминаха в края на миналата седмица. Заради натоварената програма на вратаря той бе пуснат по-рано в почивка от треньора на "сините" Станимир Стоилов. След ден Михайлов трябва да се яви на лагера на националите в Разград за мачовете от Лигата на нациите. Веднага след това ще започне подготовка с "Левски" с новия сезон. Така пътуването до Италия се явява единствената му възможност за почивка това лято.

Реклама

Ники и Николета избраха курорта Таормина на живописния остров. Градчето е сред топлокациите в Сицилия с хубавите си хотели. А също и с невероятните гледки към морето.

Двойката се настани в един от най-луксозните петзвездни хотели. Нощувката в двойна стая струва 6845 лева. Той се намира срещу Гръцкия театър. Освен това предлага панорамна гледка към вулкана Етна и сицилианското крайбрежие. Хотелът разполага с открит басейн и СПА център. Невероятните градини на комплекса са родени много преди него. Създава ги англичанката лейди Флорънс Тревилиан през XIX век. Тя се мести на Сицилия след скандал в двора на кралица Виктория. Днес те са любимо място за отмора на гостите на хотела.

Николета не остана незабелязана и край басейна. Тя събра погледите на мъжете с екстравагантен бански костюм, който едва прикрива бюста й. Горнището е от няколко парченца, разположени на гърдите. Лозанова качи и няколко снимки, на които с Михайлов са в гореща прегръдка. Селфитата са направени в прозореца, но ясно се вижда, че тя е повече от оскъдно облечена. Всъщност е само по прашки.

"Върнах се там, където принадлежи половината от сърцето ми - Италия", обяви Николета.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама