Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11669444 www.bgdnes.bg

Звездни абитуриенти 2022

Театрали и чалгари за бал се стягат

Тази година завършващите училище ВИП деца са по-малко от миналата

Редица български звезди отбелязват завършването на децата си.

В сравнение с предходната година, когато почти всички чалга икони изпратиха своите абитуриенти, 2022 г. е по-скромна откъм звездни завършващи.

Сред първите приключили с училището тази година беше дъщерята на Анелия. Ивон Динева все още не е показала тоалета от най-дългоочакваното събитие в живота на всяка тинейджърка. 18-годишната наследница на бизнесмена Коко Динев сподели само снимка от изпращането си. Ивон залага на черния цвят и носи сако и къси панталонки в тъмния цвят. А дали ще има щур чалга купон по случая, остава загадка на този етап.

Реклама

Чалга фурията Лидия също има повод за празник. Братът на талантливата певица завърши училище. И макар балът да не е неин, тя заложи на стилна рокля в цикламено. В същия цвят е и ризата на абитуриента й Живко.

Новата надежда на родната попфолк сцена Габриела сподели кадри от своя бал. Красавицата е облечена със златиста рокля и изглежда зашеметяващо. Откритието на Меди вече има няколко хита зад гърба си, като дебютира с дует именно с него. Сега вече спокойно ще може да се отдаде на участията си и да не се притеснява сутрин ще закъснее ли за час по математика.

Старлетката от момичешката група 4magic Елеонора Иванова също приключи с обучението в училище. Пловдивчанката заложи на яркочервена рокля с дълбока цепка и деколте.

И Недко Николов има по-малък брат, който тази година завършва училище. Гаджето на Тита се похвали с абитуриента във фамилията и пусна няколко снимки от събитието. Естествено семейството на ММА боеца се беше подготвило подобаващо. Със скъпарска кола, черен костюм и всички близки и приятели Недко изпрати брат си Даниел. От кадри в социалните мрежи става ясно, че Тита не е присъствала на бала на проектодевера си, а причината за това е, че е имала участие в същия ден.

От театралната гилдия до момента само Ани Пападопулу се похвали, че синът й завършва.

"Това е то! Богдан - моя любов! Абитуриент!", написа гордата актриса и сподели кадри от щастливото събитие.

Под снимките Михаела Филева, Ваня Щерева и Гергана Змийчарова поздравиха Ана и сина й.

"Ани! Като братче ти е! Да е щастлив и здрав! За умен и успешен - с тези родители - няма съмнение!", написа Змийчарова на колежката си от Народния.

Дама на бала беше и звездата от "Ергенът" Александра. Красавицата, която открадна сърцето на Виктор, премина по червения килим заедно с абитуриентите от ПМГ "Васил Друмев" във Велико Търново.

Реклама
Реклама
Реклама