Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11670293 www.bgdnes.bg

Ето го Пухчо, приятел №1 на Гриша Ганчев

Босът на ЦСКА постоянно снима най-добрия си приятел

"Аз приятели нямам, имам добри познати. Най-добрият ми приятел е моето куче Пухчо", обяви сензационно собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев. И мнозина се запитаха кое е това четириного, спечелило сърцето на бизнесмена.

Единствено "България Днес" разполага със снимки на домашния любимец на боса на "червените". Противно на очакванията Пухчо не е породисто куче. Той е мелез между овчарка и някоя друга порода. Отличава се с умен и влажен поглед.

Реклама

Домашният любимец на Ганчев живее в ранчото му в село Микре. Съжителства с породистите коне на бизнесмена, които той отглежда от години. Босът на ЦСКА-София прекарва там всяка свободна минута, наслаждавайки се на любимците си. Пухчо със сигурност е неговият фаворит. Ганчев постоянно споделя клипчета с него в инстаграм. Всъщност профилът му там е изпълнен само с кратки видеа на кучето и едно на конете му. Много често бизнесменът споделя моментите с читириногия си приятел и под формата на истории в социалните мрежи. На последната от тях, която беше точно преди скандалното му интервю пред сайта на "червените", Пухчо се наслаждаваше на кална баня в ранчото.

Ганчев винаги е имал афинитет към кучетата. Предишните му две носеха имената Том и Мери. Той беше толкова привързан към тях, че те го съпровождаха във ВИП ложата на стадиона в Ловеч за мачовете на "Литекс". За разлика от Пухчо те бяха породисти. Том и Мери бяха черно-бели немски догове. Бяха внесени от Англия. Представители на породата немски дог от вида "Арлекин". Четириногият му любимец Том бе по-честият посетител на стадиона. Той бе изгледал над 70 официални и контролни срещи на "Литекс". Фенове на противниковите отбори се бъзикаха, че ако се изправи, той е по-висок от собственика си.

Гриша Ганчев е и един от най-големите собственици на коне в България. Ловешкият бизнесмен не жали средства, за да притежава част от най-скъпите животни на Балканите. В конната база на Ганчев има около 50 животни. С тях се занимават дузина коняри. Персоналът се увеличава на 30 души, ако се прибавят и работниците, които поддържат ливадите и постройките.

Ловешкият бизнесмен отглежда предимно коне от породата холщайнер, която е най-реномираната за прескачане на препятствия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама